Personalfest.

Igår så tog jag tag lite i de gröna fingrarna och klippte gräset, kant klippte och borstade och torkade även av den del, men det finns fortfarande kvar att göra. Men det får bli imorgon kanske, har funderingar på att tvätta fönster idag för se. Kanske torkar i stället.


Jennie kom även förbi spelade lite kort, sen fick vi bege oss till Ikano och leta upp en tröja till hennes pappa medans våra pojkar var och roade sig Mantorp på race av något slag. Väl ut på Ikano så var det ju väldigt ont om polotröjor som Clases vill ha. Fanns en enda på hela ikano. Men sen vart det ju även att kolla lite på keps åt Zacke, fanns ju inte så jätte mycket. Med del och fotografering vart det med:





 
Och till slut fick han den ljus blå, det var den som satt bäst.

Han ser även rätt nöjd ut med att den kepsen på sig plus att han vart väldigt tuff . Mammas plutt ♥



Idag blir det personalfest med Cloetta Center, till en början ska vi till Strandgatan och bowla, sen till Cloetta Center för att äta middag sen vet vi inte mer vad som står på menyn för kvällen. Men något har dom säkert hittat på. Men det blir nog roligt, kanske tar ett par cider med ikväll får se vad man känner för.

Nää nu ska ja ordna lite här hemma innan han somnar och jag ska hoppa in i duschen. Sen ut i solen en stund, måste bara göras vad som än händer ute. Städning eller ej. Haha..



- Du gör mig lycklig, du är det finaste och jag är så glad att det är vi.

Kommentarer
Postat av: Millah

Sv; hehe! de va bara kuul! va ju inte så mkt..du hade ju gjort de mesta! ;D <3

2009-04-17 @ 20:56:10
URL: http://millahsundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0