Nu är det nästan en vecka sen igen. ...

Har inte gjorde allt för mycket denna vecka, har inte mått helt hundra. Gör det fortfarande inte, men måste hålla mig vaken på något sätt till Älskligen kommer hem. Ca en halvtimme kvar, då ska ja nog dyka ner i  soffan och kolla på film och sova lite.

Men i början av veckan började jag våran inhandling av presenter till våran lilla prins som blir 1år om en månad. Stor kille vi har nu. Han kämpar dagligen med sina små steg, ett till tre fyra steg blir det iallafall. Så nu är det nog inte så långt kvar.

Har även haft världensproblem som jag inte har löst än. Min bror fyller 30år på måndag, men vet inte vad man ska köpa. Han önskar sig sådana bra saker; ett hus, en bil, en ny dator, ett PS3 med mera.  Roliga 30 års presenter eller inte. =/  Får väl se vad det blir, förslag kanske?  Tacksam för allt=)    

Nää nu ska ja ta min son som har fått tag på buzz kontrollerna =/

Ha en toppen helg, det ska jag försöka med.



Checklista!

• Betala räkningar
• Damsuga och skuragolv
• Vandra till stan och träffa Jennie & Max (dock vart det bussen) 
• Vara hemma igen till 15:00
• Invänta Hanna, Victor, Alfons & Nadja.       
• Gå och handla inför fredagsmyset.
• FREDAGSMYS!!!!!!!!

Halva listan är avklarad iallafall.

På stan möte vi även på Marie, det var länge sen. Trevligt att snacka och umgås lite med henne. Vart även en lunch för oss två på Claras. Sen kom Petra och hämtade henne, så då hann man ju säga grattis till henne med.
                                                                   GRATTIS PETRA!!!

Nä nu ska ja surfa runt lite innan barnen kommer.
Ha en toppen kväll, för det kommer jag att ha!

Puss♥


Sådär

Nu Millah har jag ordnat ditt lilla problem även ökat teckensnittet lite. För det var ju inte allt förstort !

Jag och Zackarias hoppade upp ur sängen kvar i sex som vanligt ungefär. Samma tid som älsklingen åker till jobbet. Då hoppade vi ner i bade och värmde oss då det var väldigt kallt i lägenheten imorse.

Idag är det mycket som står på den så kallade checklista.

• Betala räkningar
• Damsuga och skuragolv
• Vandra till stan och träffa Jennie & Max
• Vara hemma igen till 15:00
• Invänta Hanna, Victor, Alfons & Nadja.       
• Gå och handla inför fredagsmyset.
• FREDAGSMYS!!!!!!!!

Så det är mycket kvar på min lista. Men nu ska ja se till  att det blir lite frukost för oss för att sedan börja städa av lite snabbt. Får väl se om jag hinner uppdatera något mer och boka av min lilla checklista.

Ha en toppen dag, för det kommer jag att ha.

Pusss pusss


Hemma igen!

Nu är vi hemma efter våran lilla utflykt till Linghem. Det var allt trevligt och min son hade jätte roligt i allafall. Många skratt, nya ansikten, massa barn att leka med och det uppskattade han verkligen. Det var roligt att se.
Så kanske skulle ge familjecentralen en lite chans till och se om det har blivit bättre så han kan leka med barnen där uppe.
Sist när vi var där störde jag mig sådant på att det är massa andra språk som ska talas hela tiden. Varför inte bara hålla sig till svenskan för ??

Nää nu ska jag hoppa in i Zackarias rum och leka lite, ska även snart kolla upp om det kanske kan bli lite utelek för min plutt. När vi kom hem så duggade det ju lite ute så. Men det kanske har vänt.

Ha det så bra..
Puss

Komentarsrutan?

Konstigt folk har påpekat att komentarsrutan är vit med vit text, men när jag  själv kolla så är  rutan grå med svart text?                 
Får väl ta och kolla upp det...                                                     
 

Dagen bjuder på en liten tripp till Linghem för mig och Zackarias. Blev bjudna till barnkonsert för barn under ett år. Kan ju vara roligt för min lilla plutt.

Imorgon blir det jobb för min del igen, heja fram LHC igen=) haha.

Fredagen bjuder på besök av Hanna, Victor, Najda och Alfons. Blir fredagsmys med många=) hehe.Trevligt. Får se vad den kvällen bjuder på.

Nää nu ska ja ta min plutt som kommer och gnäller.

Ha en super dag.

Puss


???

Sitter och kollar runt lite på nätet efter kläder och skor.
Tittade in på dinsko och ser till min förvåning dom här skorna.
Ska dom verligen komma tillbaka? Det får vi verkligen inte hoppas.

Fredagsmys.

Designen ser ju annolunda ut iallafall. Men är inte riktigt nöjd, en hel det kvar att fixa
med. Men den är vit iallafall som jag vill ha den.

Har precis kollat klart på Idol som vanligt en fredags kväll. 
Fick sällskap av älsklingen till en början, men han tyckte tyvärr
inte att det var så bra. Men det funkar att sitta och fredagsmys med sig själv och datorn också.=) Ikvällens avsnittt åkte ju Camilla ut, hade konstigt nog en känsla av det. Men hon har kanske sin chans någon annan stanns.
Men det finns ju sånna som är bättre. Den jag heja lite på är
Erik Grönwall, han har en grym röst. Får ser hur långt han kommer med den.



Annars i helgen blir det lungt, ut och promenera lite imorgon om vädret tillåter. Inte så roligt att vara ute            och gå när det regna ute. Sånt som märks, men hoppas. Trevligt med en lite familje tur. Vart lite chockad förut när älsklingen kom och frågade om vi skulle ut och gå. Alltså hans IDE =) haha.

Får se vad som händer, mer eller mindre så händer det ju något. 


Måste bara få skryta lite över min son, en stolt mamma. I Tisdags tog min  son sitt första steg. Gud vad glad och stolt man blir som mamma då ♥
 




Design?

Nu har jag tröttnat på min design, ska försöka komma på något nytt. Ska nog klura lite på det nu tror jag. Märks om det kommer upp något nytt under dagen/ kvällen.

Helt plötsligt.

Började ett blogg inlägg igår, helt plötsligt måste man göra något annat. Så skjuter man upp det bara. Det är nog rätt ofta det händer. Annars så sitter man här och har inte en anning om vad man ska skriva, som nu ungerfär. Sen är det så jobbigt att skriva då mitt mellanslag är cepe. Fastnar och gör hundra mellanslag eller fungerar inte, har försökt att ordna det, men icke klarat av det. =/

Helgen har varit väldigt lugn, febern försvann på plutten men han var  väl inte sitt bästa jag i Lördags ändå, sen kom ju Bubben hit för att hämta kvittot till sin dataskärm som han köpte av oss, men sen vart det både NHL10 och lunch för honom här. Sen kom vi inte så mycket längre den dagen. Mest slappande och massa bus och mys med mina pojkar. 

Idag Söndag så har det hänt lite mer i allafall. Mycket och mycket, städning iallafall. Det behövdes kände jag, sen vart det att sopa av lite på framsidan, för baksidan vinterstädade jag ju av rejällt i Torsdags. Klippte gräs, kratta löv, och STOR röjning i boden. Så nu är den nästan tom, känns underbart. Så nu är jag även på att gå igenom lägenheten för att göra det samma. Man samlar på sig så mycket skit och fort går det allt.



Satt precis och pratade med vännen Charlotte på msn. Pratade bloggdesign, och kände att jag har en väldigt tråkig design och vill göra om den. Men känner inte att jag har den tiden att sitta och pysslar med det riktigt. Tar ju längre tid än vad man tror, för att få ihop det där lilla extra.

Fredagsmys !

Fredag igen, tycker veckorna går väldigt fort. Men det är väl med alla rutiner som kommer in mer och mer.

* Frukost
* Tvättning, tandborstning och påklädning
* Lek
* Lunch
* Sova
* Lekparken
* Laga kvällsmat
* Lek
* Tandborstning
* Sova

- Efter det kommer min egna tid, ror på hur den sista  punkten går.  Eftersom det är sådan problem med att somna inför natten.  Det är samma visa varje dag, det ändra som skiljer dagarna åt är nog vad det äts för        mat, vad som går på TV.
Helgerna ser ju förstår ut lite olika och det uppskattas, bonus på det är ju att min älskling är hemma hela dagarna då med.



Idag vart det en lite tripp ut till Ikano med Pernilla för att inhandla lite nytt smink. Så det vart att prova en ny mascara och en ny foundation. Inga nyheter i affärena precis, men för mig. Resultat av provningen vart bättre än förväntat och billigare kom jag undan med. Toppen.

Senare framåt kvällen som kom Mona, Håkan, Victor och Hanna hit på lite mat. Barnen ville spela tvspel och vi andra satt och pratade. Åt god mat och en massa prat. Vart även att dansa lite med på dansmatterna med Hanna och det uppskattade hon nog. Det var en mycket trevlig kväll.

Imorgon blir det firmafest för min del, först till Charlotte för att prata lite skit och skål oss in för kvällen. Medans här hemma blir det tydligen en massa tvspels nördar =/ Tur att Nadja är snäll och ställer upp och underhåller våran son. Annars skulle det väl bli lång tråkigt för hans del med bara en massa NHL10 & FIFA10. Pojkar pojkar säger jag bara. Men dom får det nog trevligt iallafall.

Nää nu ska ja väl försöka göra klart mitt Quest innan det blir sängen för min del, John blund kommer nog när som. Questa klart, ta natt blosset och se till att Rocky får kissa och borsta tänderna. Sen hoppar jag ner i sängen för att sedan somna gott bredvid min älskling som jag inte kunde sova bredvid inatt eftersom vi hade en bökig son. Tror att mardrömmarna börjar komma på honom =/

Ha en toppen helg allesammans, för det kommer jag att ha.

Puss puss.

- Älskar min familj.♥

RSS 2.0