1års dagen!


-Grattis mamma älsklign på 1års dagen!
Älskar dig!


Snart är dagen här.

Snart kommer min lilla bebis stora dag. Han fyller ju 1 år på söndag. Men firandet börjar lite smått redan idag. För idag kommer Mona Håkan Hanna Victor Mashla Ida & Nike =)
Imorgon blir det ännu mer kalas för min plutt, för då blir det firande för Laurell sidan. Massa kusiner, farbröder och fastrar. Sen på söndag den stora " riktiga" dagen. Då är det kalas för min familj och våra vänner. Underbart

Året har bara sprungit iväg, han har lärt sig så mycket under året. Sitta, krya, gå, prata, äta och allt vad han kan.
Underbart att se hans utveckling ♥

 

Nu ska jag ta och städa lite så det är fint när vi får besök=)

 


Folk förstår inte skillnaden...

Det har ju inte hänt allt för mycket på sista tiden.
• Förkylningen har släpt, yippie=)

Fredagen var ingen rolig dag alls. Jo till en början med.
Ställde mig för att baka lite börd på morgonen, vart dock misslyckat eftersom vätskan varför varm så brödet jäste inte. Under tiden jag bakade kom Emelie och Alice förbi på en kaffe men det avslutades även med en lite lunch. Trevligt att få sällskap.

Under lunche kommer älskling inramlandes från jobbet fyra timmar för tidigt med stans huvudvärk.
Sen vart det skiftbyta, Emelie och Alice skulle bege sig hemmåt. Då kom Robin Lina och Tristan förbi på en fika. Trevligt med sällskap, och väldigt roligt att träffa dom, det var länge sen. Sen hade jag ju inte träffat Tristan direkt. Bara sett honom lite snabbt. Väldigt söt kille.

Senare på eftermiddagen begav vi oss till Ikano för att checka lite, vidare till McDonald för att Lina och Robin ska få lite mat i sig. När vi går där ifrån är det någon jävla idiot som har stulit min mobil. ( jätte ledsen) Så nu har man ingen mobil och inget nummer.

Kommer att ha samma nummer, väntar på ett nytt simkort. Det jävliga är att det inte går på jävla hemförsäkringen häller. =(


Lördagen blev det jobb för min del, medans hemma var det datanördande för fulla muggar. Då Tobbes kompisar  var här och spelade en massa. På kvällen vart det pizza och väldigt lungt för min del.


Söndagen så åkte jag och Zackarias hem till Jennie med familj då Annette och Ville var på besök. Senare på kvällen skulle vi även gå vinterljus. Men det blev dock inget av pågrund av vädret.



Måndag gjort så lite på så lång tid som möjligt.


Tisdag. Oklart Ninna kanske på besök. Lite bakning kanske


Onsdag. Robin Lina och Tristan på besök. Lite mer bakning. Handling.


Torsdag. Städning, storstädning.


Fredag. Till Tobbe syster, inhandling för dubbelkalaset på lördag.


Lördag Dubbelkalas Agaton 2 och Zackarias 1. Middag på kvällen med Mona Håkan Hanna & Viktor


Söndag Mammas älskling  fyller 1 år. KALAS KALAS =)


Mammas nyfödda kille, drygt en timme. Underbart♥
Det absolute  bästa som har hänt mig, han förändrade mitt
liv. Men absolute inget jag klagar på, bara till det bättre.
- Älskar dig överallt annat.


Rudolf

Rudolf har nog fan ingen röd mulle längre. För den har jag. Hatar att vara förkyld. Hoppas att jag har lite mer energi imorgon för då ska jag jobba igen. !!

Mobil inlägg.

Provade att svarta internet med våran tråd lösa uppkoppling. Går fin fint det. Var ju även då tvungen att blogga lite:) nej nu ska jag ta och tvätta av min son och sanera köket. Eftersom han äter själv blir det kladdigt kan jag lova. Samma visa minst tre gånger om dagen.

Fredag kväll.

Jaha då var det fredag. Fredagsmys som det brukas tjatas om....Men det är väl inte så mycket fredags mys här ikväll. Jennifer och Therese är ju på besök här ikväll och ska sova över, så dom står bakom mig och flåsar när dom hoppar omkring på dansmattorna. Kan blir jobbigt det där ibland=) Men roande är det allt. Själv sitter jag med hårfärg i huvudet som Jennifer har färget på mig, hennes första gång så får hoppas att det blir bra. Man ska ju ändå på 30 års fest imorgon. Man kanske ska se lite anständig ut då=)

Bästa att hoppa in i dusche och tvätta bort färgen innan håret faller av. Kanske hörs senare igen om jag blir uttråkad.
Ha en toppen kväll...

-Älskar min familj♥

Fröken Sörensen.

Igår kväll Jennie Sonny Max och Rocky in vandrade vid elva tiden. Jennie hade skapligt ont och anade födsel på gång. Hon satt här och kämpade i två timmar. Själv satt man och tog tid mellan värkar och icke värkar. Samtidigt som man försökte hjälpa henne, men man kände sig ändå hjälp lös.

Vid ett tiden begav dom sig upp mot förlossning, hon kämpade allt. =) och klockan fem i morse 5/11-09 kom hon ut. Den nya lilla prinssesan för familjen.  Verkligen en söt tjeja.  
Maxen fick reda på det vid frukost bordet och vart dirket en stolt store bror=). Vid tio tiden begav vi oss ut till ikano för att köpa välkomst present.

Max valde en söt liten hund som lilla syster fick. Somnar hon nog gott med=)
Jag Tobias och Zackarias köpte en lila tunika med mumin och  ett par vita strumpbyxor till.

1.   2.   3.

1. En avis kusin, mamma fick inte hålla utan att han skulle vara med.
2. En stolt STOREBROR.
3. Prinssesan själv, så underbart söt =)


När jag Zackarias och Max kom hem igen, så  lagade vi en snabb lunch för att sedan gå ut på en promenad med Rocky. Sen bestämmde jag och Max att vi skulle baka bullar.

1.   2.   3.

1. Ut kavling pågår för fullt.
2. Mina bullar.
3. Max egna bullar, både kavlade och med vaniljsocker. Duktig pojke.

Barnen passade på att busa rejältt i köket när Max hade bakat klart sin del......


Ha en fortsatt trevligt kväll..

Puss♥


Onsdag.

Idag tycker jag allt att jag har fått mycket gjort.

• Städat ur ugnen.
• Hämtat min telefon som kom ifrån lagning.
• Inhandlat ingredienser till bakning.
• Bakat hålkakor.
• Dammsugit lägenheten.
• Lagat paneratfisk med potatis och sås.

Mycket nöjd över min insatts, så nu får jag verkligen ta en latstund framför datorn. Sonen håller på att somna, ligger och bökar lite som vanligt innan sömenm verkligen intar honom. Hoppas att det går lika bra som det gick igår. Igår somnade han vid halv åtta och så vaknade han vid halv sex imorse. Det var behövligt för honom.
Eftersom han annars brukar soman vid halv åtta tiden och sen vakna vid åtta halv nio och vägra somna  om förens vi går och lägger oss.
- Nu vart det tyst inne hos honom.     =) 

Imorgon har jag väl inga planer dirket, kanske städa av lite här hemma.  Men på fredag blir det väl ut till systembolaget för att inhandla till lördagens bravder då Maria fyller 30år och ska ha lite fest. ! Kommer blir super trevligt.
Massa goa personer, god mat och lite gott att dricka =) Sen hittar hon säker på lite andra tokigheter.

Många som fyller nu.
• Sonny 30
• Maria 30
• Jennie 23
• Agaton 2
• Bäbisen kommer med och får sin födelsedag här någonstanns. 
• Linda 24
• Victor 13
• Zackarias 1
- Ursäkta mig, men har för mig att Amanda och  Willma fyller med men vet inte ordning. Har säker glöm någon mer.=/ Inte lätt att komma ihåg alla i huvudet. Tur att det finns kalender. På tal om det måste jag inhandla en ny till nästa år! Så att jag inte glömer bort er. =)   


Nää nu ska ja fördriva tiden med annat.  Ha en toppen kväll.
Puss och Kram


- Älskar min familj oerhört mycket  ♥


Helg.

Tycker att helgerna bara springer iväg. .... ?

Fredagen tog vi det bara det lungt här hemma, kollade lite på tv och tiden sprang väl iväg lite när man satt vid datorn bara.    

Lördag så begav vi ut till Ikano jag och Zackarias för att inhandla en 30 års present till min bror som fyller imorgon. Samtidigt där ute ringde pappa och satt att det var curry gryta. Mums vad gott. =) Men dock så följde inte min älskling med då han inte tycker om curry. När vi väl kom hem igen tvärslockade jag med Zackarias. Gick bra att söva honom.    

Idag vart det en rejäl sovmorgon. Zackarias väckte mig vid halv tio. Kors i taket. Men man blir nästan trött av att sova så länge när man inte är van.
Sen åkte vi till "kalaset" vid halv ett tiden. Gott med tårta och bullar =)
Väl hemkommen så vart det kvälls mat, spagetti och köttfärssås. Vart väldigt god måste jag säga.

Har precis fått reda på att vi ska på 30 års fest i helgen som kommer med, så nu är barnvakt fixad och allt är klart.

 Nä nu måste jag försöka få min son att sova, han vill inte somna själv idag =/
" ensam mamma söker " börjar ju snart..

Ha en toppen söndags kväll..

puss

RSS 2.0