Tävling.....

 

Jag tävlar om en valfri överdel ifrån NovaStar på Nikitas blogg
Tävlingen sponsras av LitenpåLandet
Tävla HÄR du med!


10:e februari 2010

" Glöm din bekymmer, imorgon kommer nya"
Sitter nu och väntar på att andra avenyn ska börja. Under tiden sitter jag och spenderar lite tid vid datorn och samtidigt som jag har Lyxfällan på, förstår inte hur det kan gå så illa för vuxna människor. Som personen det handlar om nu så tjänar han 8000kr varje månad, men ha har utgifter på 24 000 i månaden. Hur går man runt ? Förstår inte hur dom tänkte.
Ja kanske inte är världs bäst på ekonomi, men vi klarar oss utan att klaga.

Inget roligt ämne och absolute inget jag vill prata om idag.


Tidigare idag försökte jag och jennie på en skrisko karriär, hade isen varit bättre hade det nog underlättat väldigt mycket. Men shit vad ont man får under fötterna när man inte är van. Vet när man var lite kunde man spendera flera timmar ute på isen utan problem. Nu var man glad över om man kom framåt! Haha måste sett roligt ut, vi hade Maxen mellan oss också han var värre än Bambi på hal is;) Fast han satsar nog mer på målvakts karriären. Haha.


Har hittat modell på vagn som jag vill ha när till ökningen kommer.
Har verkligen fastnat för dig, finns inte så många sorter att välja på häller för den delen och jag vill ju ha en vagn så att  Zackarias kan sitta framåt och "stjärnan" kan ligga så att jag ser h*n.

Fördelar med denna vagn är att man kan låsa fram hjulen så man slipper snurr-hjul. Sen när man läser kommentarer om vagnen är det många som tycker att det är en stor fördel att hjul sitter under vagnen så att den inte är så bred ändå.

Det kommer nog att bli jätte bra, den kommer ju inte användas så jätte effektivt. Då Zackarias ändå kommer att vara hos dagmamma tre timmar per dag så då kommer jag att använda en vanlig enkel vagn och det har jag kvar sen Zackarias var lite bebis. 

Gud vad tiden går fort, han är ingen bebis längre. Mammas stora kille ska bli storebror. ♥

En underbar känsla! =)





Nepp nu är det dax att hoppa bort till soffan och inta position för Andra Avenyn.
Ha en toppen kväll.

Puss hej.

9:e Februari 2010.

Ussh vad tiden springer iväg. Detta år har gott fort, än så länge. Ja dom här sex månaderna som är kvar kommer nog gå väldigt fort =) Det får vi hoppas på, så att våran andra skatt tittar ut ♥.
Nu är vi inne i veckan 15 (14+4). Byxorna går inte att stänga längre, så nu blir det tights/leggins(stavning) fram tills det blir varmt rejällt att kanske hitta en kjol man kan ha! Det är även början till att sova obekvämt och allt spring på toa. Men det är det allt värt! För resultatet blir så underbart sen.


Idag var jag och träffade min jobbcoach på stan över en fika och för att diskutera mina förväntningar och målen med att ha en jobbcoach. Får hoppas på att det ger något reslutat. Annars har det inte hänt allt för mycket idag.
Gått och små städat lite här hemma, sen tänkte jag damsuga och torka golv imorgon med det händen en liten olycka ifrån min plutt. Så jag hade inte så mycket val, men jag fick proffs hjälp med. Han är så duktig på att städa min lilla älskling.


Fortsätter nu skriva efter två timmar ungefär, sitter nu och väntar på en äppelpaj som jag snart ska ta ut ur ugnen, för att avnjuta tillsammans med min älskling samtidigt som vi kollar på nya beck filmen. Underbart.

Nä nu får nu ha en toppen kväll.

Puss


TRÅK....

Tomt på både innehåll och fantasi för blogg just nu. Vill göra om utseendet samt skriva oftrare. Men har inget att skriva om!

RSS 2.0