Underbart väder =)

Fredag här igen =) Skönt, ikväll ska vi till Tobbes bror och äta middag. Sen imorgon är det 30-kalas, så det är lite att göra i helgen.

Sen blir det nog förhoppningsvis massa helg mys=)

I veckan har vi iinte gjort allt för mycket, mest massa tråkiga saker men nödvändiga. Sen har jag ju börjar spela gutiarr hero, på medium. Har avacerat mig en level hehe. Riktigt stolt=)

Nu har jag ju tagit fart i att försöka sluta röka, kanske går lättare denna gång om dom andra också verkligen gör det denna gång. Är röksugen som bara den, men tuggummi imunnen och lite vatten ska det nog gå bra, får se till att syssel sätta mig hela tiden.
 
Nää nu blir det nog att gå ut igen med en promenad runt skägget, med ett sånt skönt väder som det är ute nu så.
Mitt försök igår gick ju inget vidare, stora vattenpölar man fick plaska i ledde till dyngssur om fötterna:/


 

Söndagen är ...

Söndagen är här, nu har vi städat klart och nu är det bara tvätten kvar. Men den pågår!  Skönt sen när allt är klart.

Ikväll blir det fika med tjejerna, alla tror jag minnsan och sen så blir det lite streetdance igen =) känns som det nyss var söndag ju. Tiden springer iväg. Bara måndagen är förbi så går det fort sen.


Imorse vid halv åtta vart man väckt av brorsan som skulle iväg och byta växellåda på bilen och Tobbe skulle med så det var ju bara att få liv i honom, men det gick ju ej så bra. Men efter ett antal timmar till försök har dom gett upp för att få mat och fortsätta en annan dag.

Igår så vart det att jobba på CC igen, dock så förlorade vi. Det har inte gått så bra dom senaste matcherna, hoppas att det vänder snart. Eftersom det är slutspel och allt snart.

Väl hem kommen så vart det lite mat, sen så drog Tobbe till stan för att festa, vi andra stanade hemma. Jennie låg i soffan och sov, stackers henne hon är ju sjuk. Sonny satt och spelade sitt WOW och jag satt och la pussel  =) Rolig lördag. Även Jenny var ju och slirade så det var relativt lungt hemma.


Fredagen var också lugn, kollade lite på let´s dance sen vart det film och sova. Hände inte allt för mycket. Men det är skönt att ta det lungt, mys fredag med Jennie Sonny Jennie Fredrik och Jag Tobbe och Zacke =) Fast det är ju ganska vanligt att vi ha det nu förtiden.





Zackarias ♥

Torsdag förmiddag, sitter och bara njuter av allt som är för tillfället. Dom som är hemma ligger och sover så nu är det bara tangenterna som låter. Skönt när det är tyst ibland.
Igår så vart det lite kvällsmat hemma hos Jennie och Sonny. Sen åkte vi hit alla sammans, Sonny tog ju med datorn hit igen. Varför skulle han ta hem den för en natt när han inte ens använde den ? Han är inte så smart min bror.
Sen vart det att glo på tv för min och Jennie del, medans dom andra datanördade =)
Idag vet jag itne vad som händer, träffar ju dock inte min vän eftersom det är CC ikväll och jag själv inte jobbar.  Så det blir väl att sitta hemma med datanördarna.
Fast nu på dagen kommer nog Nicke, Cattis och Ludde på en fika. Eller om jag får dit, det är sånt som märks.


Året började som en dans på rosor, taggarna är inte träffade än och jag hoppas inte att dom bli träffade. Allt känns så bra, en obeskrivlig känsla. Tack vara vårat lilla underverk fick man så mycket mer. Allt slutade och fortsätta mer en lycklig familj och det är jag oerhört tacksam för.

Mamma mysoch pappa mys

- Helt underbart, alla mår bäst av situation som den är nu.

- Det underbara!

Redan gått elva och en halv veckan sedans lilla Zackarias kom till världen. Tiden går väldigt fort, han skrattar, han ler och jollrar för sig själv. Kan även klämma fram en tår om det skulle behövas =) Mammas kille växer fort.
Dagarna går väldigt fort även fast man är hemma hela dagarna, får en del gjort och massa mys med sonen. Allt är helt underbart med att vara mamma. ♥

I Söndags gick jag och Jennie till ikano en sväng för att utforska vad som fanns, hittade inte allt för mycket så vi gick vidare till Toysrus och sedan bort till Rum eftersom Sara sa att dom hade 70% rabatt, man är ju aldrig där annars pga att det är så dyrt. När vi gick omkring där så fall ja för ett matsalsbord, så Tobbe och Sonny fick också komma dit så ja fick veta vad Tobbe tyckte om det. Men han tyckte också att det var fint så då vart det ett inköp, så nu har jag äntligen fått min matsalsbord som jag har tjatat om, fint och stor =)





Dansen i Söndags gick mycket bättre, så det kommer nog att ge sig med massa övning. Nu vet ju vad låten heter också, så man kan ju ta ett par dans steg hemma ibland så man kommer in i det =)
Måndagen var väldig lugn, gjorde inte så mycket. Hade lite kvälls mat med Jennie och Sonny som vanligt. Sen vart det sängen och kolla på film och sova.

Igår tog jag och Zacke en promenad till jobbet för att snacka lite skit, vi åt också lunch där med hela avdelningen nästan. Det var mysigt. Sen när Tobbe kom hem ifrån jobbet kom även Jennie och Sonny hit, skulle äntligen få tillbaka mitt köksbord som Sonny har lånat som databord ett par dagar. Så kom vi fram till att vi skulle äta kvällsmat ihop igen och denna gång vart det hemma hos dom. Sen vart det lite fika till Andra Avenyn. =) Sen begav vi oss hemåt för att glo på film och sova.

Denna dag har vi inte gjort så mycket med än sålänge,ska gå till affären och handla hem lite och så sen får vi se vad som händer, jag och Jennie får väl hitta på något eftersom våra sambos ska spela ikväll.



   
En riktigt stolt moster                        En riktigt stolt kusin

♥ Alla hjärtans dag ♥

♥ Vaknde skapligt i morse, skönt att vara vaken en stund innan man skulle till jobbet. Hade en mysig frukost stund med Jennie Sonny och Max medans Zacke sov och Tobbe stod i duschen.
På förmiddagen tittade även Pappa med familj förbi, tog en kaffe och snackade skit. Medan Pappa och Susann var och handlade stanade Evelina här och lekt med Max, så det var lite full rulle på det fram tills man skulle åka till jobbet.
Ussh vad segt det är innan själva matchen kommer igång, en massa slö tid på jobbet :/  Men tiden gick ändå. Medans jag var och jobbade var Zacke med sin pappa och hälsade på sina fastrar. Så nu är han väldigt trött och ligger och sover, skönt för honom.
Efter jobbet åkte vi och handla mat, för min och Jennies del vart det kina mat medans Sonny Max och Tobbe åt pizza. Haha.
Så nu sitter jag och Jennie kollar på Melodifestivalen, dom andra datanördar ikväll med  =/





♥ Mina fina blommar världens finaste kom hem med till mig =)

- Allt känns så bra, allt är underbart
inget jag önskar, bara njuter av livet som det är.
Ni gör min vardag hel, ni gör mig lycklig.


- Det är visst nån som är tillbaka.

Fredag idag, skönt =) Denna helg bli det att jobba med, det var länge sen jag gjorde. Speciellt på Cloetta Center. Tror att jag jobbade där senast i Oktober. Ska bli skönt, men nackdelen är väl att det är Alla hjärtans dag. Men det finns ju en kväll med.

Ikväll så blir det nog relativt lungt, med lite middag med Jennie Sonny och Max som vanligt. Sen ska väl Tobbe och Sonny datanörda lite igen. Så jag och Jennie får väl syselsätta oss med annat som vanligt, hmm ? Kanske kan göra lite nya bollar till fönstret. Får se vad min kompis säger.

Idag känner jag att jag har gjort en stor insats, har nämligen lagat min jävla vagn som hade gått sönder igen, men denna gång berode det på att det var hål i slangen pga att det var ngt vasst som satt i däcket. Hoppas att det håller nu, men än så länge är det posetivt.

Nu ska ja bege mig upp till centrum tror jag och inhandla lite mat till Zackarias.



         
Världens underbaraste son, älskar ♥


- Det är så mycket inviter om våren
bara välja och vraka
Ryktet säger att han sällan bryr sig
Men nu har han gjort sig lite fin
Det är visst nån som är tillbaka

- Under månen.

Onsdag och halva veckan har gått. Det har inte hänt allt för mycket häller för den delen.
I måndags ringer Jennie och säger att det är dax för mini pizza, så Tobbe hade ingen talan så vi gick dit och åt =) Lika gott som vanligt och lika mätt som vanligt när man har ätit det. =) Efter ett tag var det bara att gå hem igen.
Tisdagen var ju väldigt lugn med, tvättning och lite handling. Även Sonny Jennie och Max kom förbi. Maxen körde ju sin tuffa bil hit med, han är riktig cooling=)

Imorse kom Sammy förbi på frukost och hade med sig ett jättta fint kort på han och Zackarias, tack så mycket. Och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå för att vi ska bege oss till BVC för lite vägning. Sen kommer ju även Charlotte hit efter jobbet och snackar lite skit, alltid trevligt.
Har även ringt till Cloetta Center och sagt att jag kan börja jobba där igen om det skulle behövas, så första gången vart redan på lördag =) Ringde även till Esca och sa att jag ville jobba under semestern ifa dom skulle behöva eftersom Tobbe vill vara hemma och vara pappa ledig. Kan ju vara skönt om jag jobbar då. Får se hur det blir, men hoppas på det bästa. Nu har jag bara ett samtal kvar att göra och det är att säga upp garage och parkering, eftersom Jenny ska flytta så behövs ju in dom platserna längre.




Det bästa som har hänt, en obeskrivlig känsla. Något jag verkligen älskar ♥


- Då vill man skrika börja om och stanna kvar
men vem hör en sådan sliten kommentar?


- Om du lämnade mig nu.

Lördag, helgen äntligen här. Men själv brukar jag ändå säga att jag har lördag hela veckan, eftersom jag har sällan någon tid att passa. Men skönt med helg när dom flesta är lediga.
Ikväll blir det middag och sällskaps spel hemma hos Jennie och Sonny, trevligt. Vi måste ju fördriva våran tid tillsammans med något.  Fredags kvällen var vi alla samlade med umgick knappt ändå. Så ikväll får det bli mer socialt =)

Annars har jag inte gjort så mycket denna vecka, var förvi på jobbet med Marie en sväng igår kväll, snackade lite skit med Charlotte som inte hade det allt för roligt helt själv. Varit en riktigt slö vecka, men det får det bli ändring på tills nästa vecka. Lite mer motion på dagarna då.

Imorgon blir det att tvätta och städa som vanligt. Sen är ju även våran dans, som jag ser fram emot, var väldigt roligt och kommer nog bli bra tills slut. Skönt att göra något, samtidigt som vi är fem tjejer kompis som dansar också. Man får ju träffa dom lite då. Imorgon ska det ju även vara en fika innan dansen.


          
Max håller Zackarias           Zackarias cirka en timme.

- Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

- Tanken som räknas.

Snart halv veckan har gått, tycker dagarna springer iväg, även fast jag jag inte gör så mycket om dagarna.
Idag så vart det att fika på stan med Linda, det var väldigt länge sen jag träffade henne. Satt och snackade lite skit, sen vart det att gå och små glo lite på stan. Men duktig som jag var köpte jag inget, även fast det fanns mycket som jag ville köpa. Men har så mycket kläder till Zacke nu, fast jag skulle behöva kläder. Men det får vänta gå ingen nöd på mig än i alla fall.
Sen när Linda begav sig hemmåt vart det att möta upp Jennie och Sonny för att köpa en present, sen åkte jag med dom hem. Väl hemma så var Tobbe redan hemma. Så då begav jag mig själ upp till centrum för att handla lite.
Sen blev det hem och laga mat. Det var riktigt gott =)
Sen kom vännen Jennie hit och färgade håret på mig som jag snart ska tvätt ur. Sitter samtidigt och kollar lite på efterlyst som jag bloggar.

Imorgon kommer vännen Marie hit efter jobbet så det blir vid ett tiden ungefär kan jag tänka mig. Trevligt med lite sällskap på dagarna. Fast imorgon är jag ändå inte hemma själv för då är ju den andra "duon" lediga. Föra ett jävla liv så att dom vaknar tidigt =)




Myser på pappa



- Det är väl tanken som räknas ändå
jag skulle önska att tanken var klar
Hjärter dam, du kan bädda för två
om du har några drömmar kvar

- Lycklig och förvånad.

Igår vart det tyvärr ingen fika med Linda =/ Men imorgon när hon slutar vid två ska vi allt ta en fika. Jag tänkte att jag skulle promenera ner till stan för att få lite motion. Bara hoppas det inte är snorkallt.

Gårdagen vart väldigt lugn, men tack vara Jennie och Sonny fick vi hit data bordet. Eller det var ju ändå Jennies pappa som var så snäll och körde. Finns fördelar med stor bil =) Så nu blir inte datorn kvar i köket i alla fall. Så nu behövs bara en datastol med så kan han sitta där inne och spela sina spel.
Efter att vi hade suttit och snackat ett tag i köket vart att klippa både Sonny och Jennie, så köksgolvet var rätt håriget efteråt.
Sen kom jag och Jennie fram till att vi måste skaffa oss en hobby eftersom dom andra bara datanördar =P haha.
Bestämmde även att det skulle bli lite mat och sällskapsspel i helgen, för omväxlingsskulle ska vi vara hemma hos Sonny och Jennie.

Nu har jag starka planer på att städa badrummet, så jag har något att göra. Kan ju inte bara datanörda hela dagen känns det som. Måste få något gjort. Ska upp till centrum en sväng med, men det får bli senare.



         

- Allt känns så underbart!



- Som om stämingen fanns kvar när mörkret lagt sig dunklet över stan
Som en känsla i förvar som i trans blev jag harmonisk och human
Du var mitt hem och min oas du gav mig gåtorna tillbaks
Du gjorde mig lycklig och förvånad

- Tvivel.

I helgen har det vart väldigt mycket rensande, blev av med en säck med kläder, en säck med skor och en säck med sängkläder. Massa onödogt skit man samlar på sig. Sen vart det ju även stor rensning i stora garderoben eftersom Tobbe ska in med sin dator där, vill inte ha den på köksbordet allt för länge.
Men det var riktigt skönt att bli av med en massa. =)

Sen igår började ju även våran street dance, det var riktigt kul. Men lite svårt med stegen, dom går bra när man gör dom sakta, men när musiken kommer till blir det lite värre. Men det kommer nog, det var ju ändå första gången igår.
Men idag ska jag och Jenny fortsätta våran träning fast idag är det med slidern. Ska variera lite med dans och slider plus lägga på lite motion på det hela.



Idag så blir det en sväng ner till stan för mig Jenny och Zackarias för att sedan möta upp vännen Linda för att ta en fika hemma hos hennes karl. Snacka lite skit, var länge sen jag träffade henne nu. Sen blir det även en sväng att kolla på tyg till mitt och Jennys projekt. =) Hoppas bara det går som vi hade tänkte oss.



Ikväll blir det att färga håret igen, cholkadbrun. Sen blir det kanske en film och massa mys.


- Det kallas tvivel, det där som stör
 det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort  som en fågel i bur
en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans.
det känns tomt - eller hur ?

- Lotteri.

Årets första månad är straxt förbi passerad. En rätt händelserik månad, allt till det posetiva. Det nya året med den nya starten som man brukar börja med, har varit väldig posetiv. Sen har jag även fuskat med lite, men det sätter jag fart med på måndag och lite tjuvstart imorgon. Då vi börjar dansa, det är året motion kommer in. Till en vis del i alla fall.

Tjejerna och jag har kommit överns om att vi måste börja ses lite oftare, nu så ses vi bara på jobbet, dock jag jobbar ju inte längre då jag är mammaledig. Så det är väldigt sällan ja träffar dom. Så nu har vi kommit fram till att varje söndag innan dansen ska vi träffas och fika. Så att vi kan snacka om allt  =) Inga hemligheter på våra fika stunder, allt ska ut. Det ser jag verkligen fram emot. Vi ska vara lite som tjejerna i "SATC". =)



         



Lördagen har varit den längsta i år tror jag, vaknade vid halv nio och var jätte pigg då jag hade fått sova i fem timmar i sträck. Så lång tid har jag inte fått sova  sträck sen Zackarias föddes. Det var helt underbart.
Resten av dagen beståd mesta dels av uttråkighet. En massa dö tid framför datorn. Begav mig ut till Ikano vid halv ett tiden för att möta upp Jennie Sonny och Max för att gå och små glo. Sen var det bara att gå hem och ödsla ännu mer tid, sen vi åtta tiden begav jag mig upp till centrum för att inhandla lite små saker till varma mackor. Sen kom Jennie Sonny och Max förbi efter kvällens match. Tog en varm macka, snackade lite skit.

Nu sitter jag och Jenny vid varsin dator och ödslar ännu mer tid. Har starka planer på att gå igenom min garderob för att se vad som finns och vad som behövs kastas.



- Nu är det inte lång tid kvar tills att saknade inte är stor, till den saknade är här. Dom här dagarna har känts väldigt långa då vi knappt har kunat haft kontakt =/ Men framöver är det stor förändring på det. Som jag ser fram emot.



- Men vem skulle få mig att tänka så här och
vem skulle kunna få mig att drömma.
Och vilka tankar skulle hålla mig vaken om natten
inga tankar kan få mig att glömma.

RSS 2.0