Fredag.

Synd att det blåser så mycket som det gör idag, Annars hade det nog varit riktigt varmt och skönt, men det är ju ändå varmt.

Senare så blir det att gå bort och gratta Ludwig som fyller 1år idag, Grattis!



På söndag blir det ju att gratta Maxen med som fyllde 4år i Torsdags. Men vi har kalas för honom på söndag i stället. Jag tror han kommer att bli riktigt glad för presenten vi har köpte till honom.  Sen blir det ju jordgubbstårta med som han han beställt. Gottigt =)



Idag så vet jag inte rikgtigt vad som händer, Tobbe ska ju kolla på fotboll när han kommer hem ifrån jobbet och det är ju inte mitt stora intresse. Det är ju inte ens roligt att kolla på fotboll med mig har jag hört. Men ja klara mig ändå. haha. Kanske hoppas på en film och någon god mat framåt kvällen.

Igår var ja på informations möte på jobbet som handlade om flytten till Skara, dom vill ha med några kvalitetskontrollanter för att lära upp dom nya. Det låter rätt intressant, men klara jag av att vara bort i från min familj i tre eller sex månader och bara vara hemma på helgerna. På Måndag ska vi på studiebesök i den nya produktions anläggningen. Åker klockan sju på måndag morgon, och är väl hemma till tre fyra någon gång igen. Kan ju hoppas på att han kollat upp svaren på våra frågor.
Det som känns jobbigast med att vara borta är ju att man ska jobba skift och då slutar man elva på fredagkvällarna med. Det är ju inget roligt att komma hem mitt i natten, och sen ska man åka på söndag kvällen igen. Blir ju nästan inget hemma då.
Men vi får se, har inte bestämmt mig riktigt, måste ju diskuteras ordentligen med Tobbe med.

Nu blir det nog att lvl lite medans min prins sover middag, måste ju komma någon stanns i spelet med. Haha. Wow nörd =/ fattar inte så mycket, men ja kommer framåt i alla fall, lite hjälp ifrån mitt hjärta med. I alla fall med alla nya saker.

Ha en underbar helg för det ska ja ha i alla fall, ska mysa med min sambo som går på semester igen. Denna gång ledig i sju veckor även pappaledig då ja jobbar. Bara tre veckor kvar tills ja ska börja jobba.

- Sitter själv för en liten stund, mamma han komma fram med kameran i alla fall. Snart sju månader. ♥♥♥


Ha de bra
Puss


Så underbart!

Man bara njuter av värmen som äntligen har kommit till oss. Men samtidigt tycker jag synd om Zackarias. Det blir alldeles för varmt för honom. Men det blir att vara ute en stund i skuggan, sen blir det att vara inne lite med honom också, svalt och skönt inne i lägenheten.

Nu på kvällen kom en del vänner och svärmor förbi på ljusparty, det var allt trevligt att umgås. Dock så är det ju väldigt dyrt, mycket man vill ha. Men plånboken ska räcka till också. Men Charlotte ska ju ha ett snart också, får blir att köpa lite annat småt och gott då.  Men det var i alla fall trevligt att ni kom förbi ni som gjorde det.

Imorgon kommer golv läggaren mellan sju och åtta med, fick reda på idag att ja ska få ett nytt köksgolv imorgon. Ja har inte ens valt golv, men det blir att göra imorgon när man är yrvaken, får se hur det slutar. Synd bara att dom inte kunde komma förbi med provbitar idag så att Tobbe kunde få sin mening med i det hela med. Men det ska ändå bli skönt att få en ny köksmatta, då kanske det kan se rent ut i köket igen, för det gör det verkligen inte med våran nuvarande matta. =/

Imorgon ska jag även på möte på jobbet för att se hur det kommer att bli, verkar som om dom vill att vi gamla kontrollanter ska komma och jobba en kortare tid i Skara. Får se vad dom har och erbjuda, kanske finns något som lockar ändå.

Just nu sitter jag ute på altanen och njuter av att det är en mysig sommarkväll, medans Zackarias ligger och sover gott och Tobias sitter och spelar. Men han är snart klar och då ska vi flytta in köksbordet i Zackarias rum. Sen kan jag ju hopps på att det blir film och mys.

Plutten bli snart sju måander och kryper nästan, han ålar sig fort som bara den. Han ska bara komma på att han ska flytta armarna när han ska krypa, men ibland blir det ett steg med armen iaf, så det är ju på G.  Han sitter nästan helt själv nu med. Duktig mammas pojke.


- Mammas underbara älsklingar ♥


Äntligen sol.

Gud så underbart vädret har varit dom här två dagarna. Hoppas verkligen att det håller i. Men det tror jag nog det gör ett tag till.

Det händer inte allt för mycket på dagarna nu, tar det mest lungt. Denna vecka jobbar ju Tobbe med, men nästa vecka är han hemma igen. =) Men denna vecka är ju Jennie hemma och har semester så, det blir att umgås med henne=) Lika trevligt det =) hehe.

Kände att ja skulle skriva några rader eftersom Charlotte sa att ja var dålig på att updatera. Men det verkar inte blir mycket roligare än så. Känner att ja inte har något vettigt att skriva.

Ha en bra dag 

Puss

Glad midsommar.

Vill bara önska alla en glad midsommar.
Ha en under bar dag!

Regn =(

Idag regnar det, inget roligt. Sitter och väntar på att det ska sluta så jag kan gå ut och ta min lilla spring runda som nu har ökat upp till 1,8km.

Annars har det inte hänt allt för mycket, helgen som var vart det inte allt för mycket. Tobbe hade några vänner här så dom satt och datanördade hela helgen. Ja kollade mest på film och tog det lungt.

Imorgon är det midsommar, då bär det av ut till landet för att fira med Jennie, Sonny, Max, Clease med mera. Ska blir mysigt. God mat, klä midsommarstång, och gott sällskap. Kan inte bli en bättre midsommar tror jag inte. Blir samtidigt lungt och skönt om man gemför med åren innan.

Nää nu ska jag hoppa tillbaka till mitt spela och fortsätta spela innan min hjärta vaknar och vill ha sin dator igen.

Ha det bra.
Puss

Fredag.

Det var länge sen jag skrev nu.

Stackars alla studenter, hoppas att vädret vänder på sig. Inget roligt att fira studenten med regnet som hänger i luften.

Det har inte hänt allt för mycket den senaste tiden, både jag och Tobbe är hemma nu för han ju semester. Men sen vecka 30 - 33 så jobbar ju så, lite omväxling. Det blir nog även det sista jag jobbar på Esca med. =/ Eftersom jag ska flytta alla produktion.

Nu ska ja straxt ge plutten lite frukost, sen blir det att springa mitt lilla varv som jag har sprungit varje morgon denna vecka. Sen vi halv elva blir det att tvätta, skönt att få bort alla tvätt ser så tråkigt ut med tvätt =/ Resten av dagen vet jag ej vad som händer, kommer nog bli en fruktansvärt rolig helg då Tobbes kompisar kommer hit och ska data nörda.

Gud vad tiden går fort, Zackarias är över ett halv år. Försöker allt med krypandet, och sittande går det bra, behöver bara lite mer balans. Två tänder och tror det är mer på G. Det är så roligt när man se honom röra mer på sig när han ligger på golvet och leker. ♥

Snart är det ju även midssommar, även fast sommaren knappt har börjat känns det som, vart är solen? Efterlyser den !

Nää nu ska jag ta hand om min son och sen gå och väcka min fina sambo.

Ha en underbar helg allesammans !

Puss

3:e Juni

Vi är redan inne i Juni så fort tiden går.

Idag blir det till att städa klart det jag inte gjorde igår eftersom jag begav mig ner till stan i stället för att möta Jennie och kolla runt lite, Sen vart klockan rätt mycket när vi kom hem och hade ätit så jag bestämde mig för att göra klart det idag.

Så jävla pissigt vårat varmvatten är helt off nästan, något är fel. Funkar små korta stunde, hoppas på att dom kan fixa det idag, jobbigt att diska i kallvatten och duscha. Fast vi har haft turen att det funkar när vi ska duscha iaf. Men inte annars.

På fredag blir det jobb för mig, äta dom där äkliga hamburgarna igen, ussh. Bara att vänja sig igen, då man ska jobba fyra veckor i sommar, men två av veckorna blir det kanske inte så mycket då man kan fjeska för Marie kanske ;) (A) Eller var säger du Marie, du tycker dom är goda iaf.

Min plutte är även sexmånader och fem dagar nu, gud vad tiden går fort. Två tänder har även tittat fram på honom, så gulligt med två tänder. =) hehe




Ville även önska stor lycka till, till Bror min. Hoppas att du lyckas, men det tror jag allt att du göra. (Y)

Nää nu ska ja diska i kallvattnet kan ja tro, sen blir det att damsuga och moppa golv medans plutten sover.

Ha det bra.
Puss

Äntligen.

Solen har äntligen hittat hit, men jag har även lyckats bränna mig. Som vanligt, det är ju ingen vanlig bränna jag har häller då jag är så smart och smörjer in axlarna lite slarvigt. Så axlarna är kritvitta, medans armar bröst ansikte är ill rött :/  Men det får bli att bättre på det snart.

Idag har jag varit och inhandlat en solhatt till plutten, hittade ingen kepa som passade så en vit solhatt fick dugga. Han vart väldigt söt i den med.

Annars så har jag haft en väldigt trevlig helg som vi har spenderat på landet hos Tobias syster. Söndagen var det ju Maj-kalaset eftersom det är så många som har fyllt år drar dom ihop allt på samma dag det är skönt. Här näst är det mitt hjärta som fyller bara en vecka kvar. Så det blir väl kalas för honom framöver med.

Nu ska ja njuta av solen ett tag till medans plutten äntligen sover efter alla krångel han har haft.

Ha det bra
Puss hej



RSS 2.0