Snö.

Nu tycker jag att det får räcka med snö, det är fint under jul och nyår. Men snart är det februari. Har inte kunnat storhandla denna månad än =/ Suck. Men lätt att ta dra en kundvagn i detta väder och jag kan inte bära hem allt häller. Får hoppas på att det är skotat imorgon så ja kan handla. Skulle vara skönt kunna planera vad man ska äta på ett vettigt sett. När allt finns hemma.

Igår vart jag först på arbetsförmedlingen i en timme och satt och snacka om min handledningplan, hur jag ska gå till väg till att hitta mig ett jobb. Känns lite som det är samma visa varje gång. Men bäst att gå dit och lyssna. Hem och söka jobb efter det. 
Senare på eftermiddagen så vart det att åka till Magnusons körskola för handledar utbildning med Andreas, så nu jäklar ska det blir fart på körkortet ordentligt. Känner att jag har ett väldigt stort behov av ett körkort, iallafall till sommaren. Men hoppas att det ska gå fort iallafall. Så nu blir det plugga plugga plugga teori och söka jobb på mina dagar när plutten är hos dagmamma.
Men nu har han varit hemma två dagar. Igår fick han vara hemma för han spydde natten till tisdag och idag fick han vara hemma för älsklingen hade feber och ont i magen igår/mådde illa.


Om man skulle ta och laga lite kvällsmat, tänkte bjuda familjen på korvstroganoff och ris. Det blir nog gott.

Ha det bra

21/1-2010

Datum, det är mycket med datum. Mycket att komma ihåg, tider och datum. Allt ska man komma ihåg. Men vissa datum är helt underbara.


29/11 Zackarias föddes
1/1 Det vart vi ♥
8/6 Älskligen fyller
29/8 Förlovning
5/8? Det hemliga. ?!?!

Den del viktiga datum. Finns massor andra datum med. Men det är några att nämna! =)


Sitter nu och kolla på " Halv åtta hos mig " och är totalt propp mätt efter en god kvälls mat som bestod av;
Bakpotatis, skagenröra, god sallad och lite gott bröd. Det vart riktigt gott.

 

Hoppas att det släpper snart för jag har ju en smarig fruktsallad och lite glass i frysen till. Det är inte helt fel det häller. ..

 

 

Nä om man skulle försöka få lilla Zackarias att sova, för tillfället är han i sin säng och sjuger lite eller vad han styr med =/

 

Ha det bra, puss hej!


Bara en början!

Allt är bara en början till en fortsättning av något lyckligt.
Vi börjar om, men tidigare denna gång.

Det har inte hänt allt för mycket, Zackarias är hos dagmamman. Han trivs som fisken i vattnet fortfarande och det går jätte bra=) Kan hoppas att man kan få ett jobb snart så att han kan vara lite längre. Skulle vara skönt för alla. Framför allt för mig, vill inte bara gå hemma helt SJÄLV =/

Nää nu ska ja ta och röra lite i min tomatsås jag håller på att koka, sen blir det att damsuga och skura golvet så är lägenheten fin sen.

Efter jag har hämat min plutt så blir det att skriva en ansökan till ett - några jobb, medans han sover middag. Får passa på då! Sen blir det massa lek och bus på golvet ♥

 

Ha det så bra, puss!


Inköp..

Har suttit nu ikväll och kollat in alla möjliga möbel affärer för att se vad jag vill inhandla till lyan. Bästa att passa på när vilja är inne ;) Hittade något till varje rum och det dyraste var nog vardagsrummet, men soffa matsalsstolar kostar en del.

Men matsalsstolar liggar ganska högt upp på listan vad som ska inhandlas först, min tjockis bror tog sönder en på nyårsafton. Kanske dax att banta?!!?!

Nytt år, alltid har man massa planer på altt som ska ändra och allt som ska göras. Men i år ska det inte finna några undantag, för i år ska det hända. Det som finns i mitt huvud. Har mycket inplanerat redan nu, Januari månad har jag knappt en ledig dag. Arbete på cloetta Center, tandläkaren, BVC, vårdcentralen, AMS, en massa telefonsamtal, och 4 hemligheter, som jag återkommer med.!

Inskolning hos dagmamman, har gått kanon. Zackarias har varit där själv, vill inte följa med hem =/ Men det är skönt att han är glad över att komma dit, så det inte är något ledsen grabb man lämna. Gud vad jobbigt det måste vara. Så ja tänkte passa på att ta ett varv runt Skgt varje dag när han är där. Få lite motion kan aldrig skada, tvinga med mig Jennie och Nellie ut sen när dom har flyttat hit igen. Gud så skönt att dom ska komma tillbaka. <3



- KÄRLEK TILL 100%

- Det är vi och inget kan stoppa oss ♥

-Mamma älskar sina pojkar mest av allt.


RSS 2.0