Valborg. !

Hade en riktig mys morgon.... =) Det var skönt. Försökte sova så länge som möjlig, eftersom jag skulle jobba på kvällen.

Vid tio i två kom faster och hämtade min Zacke. Då begav jag mig till jobbet. Där var det ju bara att ta av alla smycken... och på med din " fina " arbetskläderna. Sen hittade jag ju bara en av mina skönaste arbets skor, så fick ta dom jag inte tyckte dom. Fan vad on i fötterna jag fick. Så det blev att ja snodde Charlottes skor i stället.  Annars flöt allt på som det skulle på jobbet. Vart lite lång tråkigt ändå. Kändes ändå lite att man inte har jobbat så mycket med det där skiftet. Men får se om man får jobbat något med det andra skiftet snart med, skulle vara roligt. =)
Vi fick sluta en halv timme tidigare idag, det var skönt. Fast när man kom hem var det tomt och tyst =( Ingen att mysa med, ingen bäbis eller ingen pojkvän. ..=/ Men dom kommer ju imorgon igen. Kan vara skönt att verkligen kunna sova ut imorgon, om man inte vaknar ändå vi sju tiden. Bara för att man är van.  Jag får ligga och krama kudden istället ./  Haha



Saknar er två oerhört mycket. Dom två finaste som finns.
Det är dom två som gör mig lycklig och min vardag hel.
Massor med kärlek till dom båda.
Mammas pojkar....♥ ♥ ♥

Nu ska ja krypa ner och försöka sova så att det blir fredag någon gång. =) hehe..
Ser fram emot lördag, för då ska vi ha en riktigt mys lördag.... hela familje.. mys pys..

 



Föresten tack så mycket både Jenny och Camilla för mat tipsen till våran fina Igelkott... =)

Igelkott =)

Det har inte hänt allt för mycket, har tagit det mest lungt och bara njuter av det fina vädret som har kommit på dagarn. Dock har det varit kvaft ett par dagar. Men endå skönt ute =)  Vi har även fått ett husdjur på baksidan. En igelkott som är lite konstig. Han är frame när solen är på top, då ligger den och solar. Lägger sig verkligen på sidan av den lilla kroppen.
Han är så söt, Tobbe ger honom vatten och försöker att hitta något som den kan äta. hehe.





Imorgon kommer att vara en riktigt jobbig dag. När vi vaknar imorgon ska jag se till att vi har en riktig mys morgon med en massa mys. För att sedan gå upp och inhandla lite mat till Zackson, och lite till Tobbes fisketur. För att sedan kommer faster Åsa att hämta Zackson, där han ska sova på natten utan både mamma och pappa. Pappa ska ju som sagt ut och fiska och jag så faktis jobb, 14:36 - 22:48. Ussh vad jobbigt det kommer vara att sova när man kommer hem, ingen att krya ner och mysa med. =/ Får hoppas på att det lite tuft på jobbet så att jag kan somna gott ändå. Får se hur det går. Men Zackson kommer i alla fall få det bra, det vet jag.  =)


Mammas älskling är fem månader idag ♥
Börjar bli en stor pojke, han har börjat göra en massa nya saker.
Det är jätte roligt att se hur dom utvecklas så snabbt.
Världens finaste pojke, han är helt underbar.
Det bästa som har hänt mig ♥ ♥ ♥



I Måndags var jag på Ikano då vart det lite inköp; eller rättare sagt två inköp.

Denna ring, men det tillhörde även tre tunna ringa till. Men det fanns ingen bild till.


 Även dom här glasögon, jag bara älskar dom. Helt underbara.

Fanns även en hel del ringar jag skulle vilja ha, så det blir nog att inköpa några till framöver. =)



Nä nu kom min fina sambo och ska kolla på tv så ska mysa lite med honom eftersom jag inte träffar honom imorgon.
Sen så vaknar nog Zackson snart och vill ha lite mat.

Ha det så fint !
Pussss




Underbart !

Dansuppvisningen i lördags gick väldigt bra, vi hade ju två stycken och den första gjorde jag några små missar. Men den andra gick mycket bättre som tur var eftersom då var våra nära och kära där. =)  Gröna och fina gick vi om kring på stan och drog åt oss blickarna kan lungt säga.

Tre snygga tjejer innan dansen.


Nu har vi äntligen fått det sista till hem telefonen, så nu kan vi ringa och folk ringa oss. Fast dock inga som har numret. Men det kommer ju med tiden. .

Idag kom sandra förbi en sväng, har inte sett henne sen September, så det var roligt att se henne igen. Trevligt att snacka lite skit. Sen kom Nicke och Cattis förbi och då begav vi oss till Ikano. Köpte  lite små grejjer, sen åt vi mat. Jag åt god buffé på Chilli....mums vad gott och vad mätt jag blev... När Sandra begav sig hemåt  så gick vi andra hemåt. Det vart hit för att spela lite kort och ta ett glas med kall dricka. Det var trevligt.

Nu tänkte jag kolla vad det kostar att förstora och framkalla foton. Eftersom vi ska förstora ett kort på plutten och sätta upp. Sen är det en del som vill ha kort med. Tänkte även framkalla kort på Zackarias första månader och sätta in i fotoalbum. Roligt att ha, det är så sällan man framkallar kort. Men man har ju inget att vissa om man inte framkallar häller. Inget roligt att sitta vid datorn och vissa.

Nu var det inte mycket mer för mg just nu känner jag....

Ha det fin fint !

Puss♥

Sol och trevlig fredag.

Imorse vart det en väldigt tidig morgon, då Zackarias vaknade samtidigt som Tobbe när han skulle till jobbet vilket var ungefär vid sex. Så det vara bara vara pigg och se glad ut. Men efter en timmes bus och mys så somnade vi båda om en timme. Sen gick vi upp för att göra oss iordning eftersom vi skulle till Norrköping med Sara. Hon hade bjudit med mig och Zackarias till Model house för att fotografer. Så först blev det en tripp på stan och små kollade lite, vart en ny snygg skjorta till plutten och sen även den fina flecce dressen jag har kollat på nu ett bra tag.

När vi väl kom fram till studion så vart det ett gäng bilder, vart inte så många då det inte var så poppis att bli fotad med alla dom blixtar som var, men sex underbara och mycket fina kort kom jag hem med.


 ♥ MAMMAS PRINS ♥

   
   
Sex helt underbara kort på min plutt.
Ett ska förstoras och sätta upp på vägen.

- Tack så mycket Sara för att vi fick följa med. Det var en jätte mysig och trevlig dag. !


Nu sitter jag här hemma och bara njuter av att ta det lungt och lyssnar på Lugnafavoriter. Mycket gamal go musik och mycket gamla minnen som kommer. Så det är samtidigt mycket tankar som flyger i huvudet. Men vad det är, är en hemlig.

Snart så blir det någ även lite soff mys för min del innan jag hoppar i sängen. Är nämligen ensam hemma ikväll så Tobbe är ute och festar med sina kompisar. Sängen blir det tidigt i alla fall, eftersom imorgon måste man vara utvilad då vi ska ha dansuppvisning. Två dansuppvisningar till och med, ska bli fruktansvärt roligt. Men det blir nog lite nervöst också, i fall man skulle glöma något dans steg eller två. Men det ska nog gå bra.

Grått och tråkigt.

Personal festen var väldigt lyckad på Cloetta center, började med bowling på strandgatan 2 och sedan begav vi oss till Cloetta center där det vart mat dryck musik och dans. Trevligt trevligt.

Lördagen tog jag mig en liten sov morgon, Tobbe fick allt massa sig upp med Zacke. Men jag själv kom upp vid halv elva var inte så farligt länge ändå tycker jag inte. Hade ju även varit upp på natten och gjort mat och så. Dagen hände det inte allt för mycket, begav mig till affären för att sedan hem och laga mat och sen vart det soff mys med hela familjen mysigt, även en titt på Robinsson, sen myste jag och Zacke vidare själv med levande ljus och tv. Fast när han somnade kom ju den finaste tillbaka så vi kollade på film och hade det mysigt. Sen vart det sängen rätt sent för att vara mig, tror klockan vart halv två nästan. Länge sen jag var upp så länge.

  


Söndagen kommer man till tvättstugan med alla tvätt och får besvikelsen att jag hade råkat boka en söndag för långt fram. Bara att konka in all tvätt igen =/ Men som tur är har vi ju lätt att få tvätt tid så jag tog tvätt tid redan dagen där på så. Vart även rätt lungt den dagen, lite inhandling av matlådor, då dom flesta är i frysen och två hemma hos bror. Och sen vart det mat och sedan åkte vi till dansen, känns verkligen som man har fått kläm på det nu, vi får hoppas på att det sitter nu till på Lördag då uppvisningen är. Roligt, men kommer nog bli tomt utan dansen, men vi har ju pratat om att vi ska fortsätta en termin till. Väl hemma igen så vart det ett bad med hela familjen och Zacke tog sig sitt första dyk, han såg mer förvånad ut än rädd som tur är.



Måndag startade vid åtta, sen ville bror min att han och Maxen skulle komma hit och äta frukost och så blev det Men behövde till affären och inhandla smör som jag glömde dagen innan. Sen vart bara lungt tills tvättstugan vid halv elva. Det gick väl ganska smärtfritt förutom att en maskin inte vill centufigera :/ Men det ordnade sig tillslut iaf. Sen vart det lunch med Maxen.
Senare på kvällen vart det en trip bort till Jennie och Sonny för min del sen vart bara hem och ta lungt.

  


Tisdag  grått om trist hunöret blir inte på topp när vädret är som det är,  vi har haft en mys morgon. Och snart ska vi bort till Nicke Cattias och Ludwig och spela lite kort och för driva tiden lite. ...



Personalfest.

Igår så tog jag tag lite i de gröna fingrarna och klippte gräset, kant klippte och borstade och torkade även av den del, men det finns fortfarande kvar att göra. Men det får bli imorgon kanske, har funderingar på att tvätta fönster idag för se. Kanske torkar i stället.


Jennie kom även förbi spelade lite kort, sen fick vi bege oss till Ikano och leta upp en tröja till hennes pappa medans våra pojkar var och roade sig Mantorp på race av något slag. Väl ut på Ikano så var det ju väldigt ont om polotröjor som Clases vill ha. Fanns en enda på hela ikano. Men sen vart det ju även att kolla lite på keps åt Zacke, fanns ju inte så jätte mycket. Med del och fotografering vart det med:





 
Och till slut fick han den ljus blå, det var den som satt bäst.

Han ser även rätt nöjd ut med att den kepsen på sig plus att han vart väldigt tuff . Mammas plutt ♥



Idag blir det personalfest med Cloetta Center, till en början ska vi till Strandgatan och bowla, sen till Cloetta Center för att äta middag sen vet vi inte mer vad som står på menyn för kvällen. Men något har dom säkert hittat på. Men det blir nog roligt, kanske tar ett par cider med ikväll får se vad man känner för.

Nää nu ska ja ordna lite här hemma innan han somnar och jag ska hoppa in i duschen. Sen ut i solen en stund, måste bara göras vad som än händer ute. Städning eller ej. Haha..



- Du gör mig lycklig, du är det finaste och jag är så glad att det är vi.

Zackarias ♥

Igår skulle jag dubbel kolla tiden till BVC som jag var säker på att jag skulle till idag, men det var bara tur att ja skulle dubbel kolla tiden. För det var ju igår jag skulle vara där. Men vi var där i tid och plutten hade växt 4cm så nu är han 64,5 cm och gått upp till 7515 gram, han börjar bli stor min plutt.

Så igår eftermiddag kom Nicke, Cattis och Ludwig förbi och bjöd på äppel paj, det var trevligt. Sen spelade vi lite kort eftersom vi snart skulle gå till BVC, även Jennie tittade förbi. Jennie följde med oss in till BVC för att sedan gå in på Willys. När vi kom hem igen, så spelade vi lite kort, för vid halv fem tittade Emil in på en kopp kaffe. Även den finaste kom hem straxt efter det. När Emil drog så kom Sonny och så var vi samlade igen som vanligt =).
Snackade lite skit, spelade kort och en långt väntan på att få mat, som i går bestod av min sambos favorit Spagetti och köttfärssås. Tror minsan att han skulle kunna leva på det.
Efter maten fick Zacke plumsa ner i badet med sin pappa. Då han ja diska och göra mat lådor, som tur var vart det två extra, bara slänga in i frysen.

Sen satt jag och kollade lite på efterlyst samtidigt som jag spelade mitt spel Bubble Spinner som man fastnar totalt i.....
Sen vart det säng mys för oss alla tre, det var mysigt, sen somnade jag nog först av oss tre.

Vaknade upp och tog en mysig frukost tillsammans jag och Zacke. Sen sjöng vi och dansade lite för att sedan tog Zacke en tupplur på tjugo minuter eller något sånt. Så nu är det  full rull på honom igen, men han slocknar väl vid halv ett eller något sånt kan jag tro.

Jag väntar på att våran telefondosa ska komma så att  våran hem telefon ska funka någon gång. Helt sjuk vi väljer att skaffa hem telefon vi bredbandsbolaget och eftersom vi har både bredband och digital tv med dom innan så behöver vi inte betala något utan får hundra kr billigare varje månad. Skönt det, och vi kommer nog inte ha så hög telefon räkning heller, eftersom jag har fastpris på telefonen så kommer jag ringa där ifrån. Men folk kan ju ringa hit i alla fall.  Jag hade även turen och fick mitt gamla hem numer,det kände skönt.

Nää nu ska ja hoppa ner på golvet och mys och leka lite med Zacke.




Underbart ! =)

Lördag så vart att sitta ute lite på Tobbes baksida. Dom andra höll på att ordna i hans nya lägenhet. På kvällen vart det att grilla hemma hos Tobbe. Det va riktigt gott med grillad mat, det är aldrig fel. Efter maten så spelade pojkarna lite dart och jag och Jennie letar efter en affär som var öppen, när vi väl hittade än så tog dom fan inte kort. Men det ordnade sig till slut. Vi kom väl hem vid tio halv elva någon gång och då hoppade jag i säng. Var rätt trött.



Söndag vaknade ganska skapligt och tog det lungt. Skulle ha åkt iväg till Tobbes syster men det kom lite emellan så det  får bli en annan helg. Så då tog jag och Zacke en promenad bort till Jennie och Sonny, så jag och Jennie tog och spelade lite kort samtigt som vi åt en varsin glass. Väl hemma igen så lagade jag lite mat till oss och sen vart det mest slappande framför TV.



Måndag tog vi allt en sov morgon, skönt och behövligt ibland. Jennie och Sonny kom hit och vi spelade lite kort, skulle spela Gin and rummy men pojkarna tyckte inte det var vidare kul. Så vi kom på att vi var hungriga så det vart en lat måndag och att beställa pizza. Sen var det inte mycker mer händelse den dagen, lite soff mys och tv tittande på kvällen. Sen somnade vi ganska skapligt.



Tisdag fick vi vakna upp ensamna i sängen igen. Eftersom det var dax för Tobbe att jobba igen. Så vi låg och myste lite själva i sängen för att sedan gå upp och börja plocka lite här hemma, sedan kom vännen Charlotte på besöka. Så det vart lite skit snack och så en stund. För att sedan fortsätta och städa när hon hade åkt, dansade runt lite med dammsugaren och glovmoppen.  För att sedan lag lite mat när Tobbe kom hem och en lång väntat på att Andra Avenyn skulle börja. Sen fick man kolla lite på fotbollen när Tobbe kom och la sig, sen somnade jag. Trött som vanligt.



Onsdag har inte hunnit hända allt för mycket än, har pratat med Tilda på jobbet och fått reda på att jag ska jobba valborg, får hoppas på att det går bra, var ju ändå fem månader sen jag jobbad då. Men det blir nog bra, skönt att få jobba lite igen. Blir ju ändå inte en hel dag. Från fem till elva, tjänar ju mer på det än att gå hemma.  =)
Idag blir det nog att gå ut och ta en promenad också, ska nog fråga Jennie och jag ska möta henne så blir det en lite promenad i alla fall.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

        
Mammas lilla älsklign, den underbaraste. Han är snart fem månader, det går väldigt fort.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 


Låååååångfredag.

Idag har det varit en väldigt lång fredag, känns det som iaf. Började väldigt segt då jag vart rastlös ganska snart, men då min sambo inte vill hitta på något. Så framåt förmiddagen, gick jag bort till Torbjörn och där höll folket på att flytta som bäst, men jag satta mig vi lekparken med Jennie och Max för att sedan gunga av mig själv lite. Det var roligt.

Sen vart det en väldigt god middag hemma hos Jennie och Sonny som beståd av potatistärningar i ugn och stektkycklig i chilisås som man värmer upp i ugnen den med. Väldigt gott vart det. Sen spelade vi lite kort för att fördriva tiden mest. Fem hundra vart det, men Sonny vann ju med sin tur han har i kort spel.  Sen kände jag i ögonen att dom vart lite trötta så jag begav mig hemåt. Nu sitter jag här och väntar på att Singing bee ska börja, kan ju va lite roligt ikväll eftersom det är med kändisar.

Skärtorsdagen hände det inte allt för mycket på häller, även då vart det lite middag hemma hos Jennie och Sonny. Som då beståd av grillspett med potatistärningar och paprika chili sås. Väldigt gott det med.
Vilken tur man måste ha att bli bort bjuden softa på middag =) hehe. Fast dom äter här med. Vi är ganska duktiga på att turas om. 
Men vi var ju även på centrum med en Max som var påskkärring, så han fick en godispåse efter att ha gått en väldigt lite påskparad på centrum. Dom var så söta barnen.






Mammas killar ♥ Lika som bär

Solen?

Vart tog det fina vädret vägen ? Idag känns det inte alls som man vill gå ut, ser näste lite mulet ut. Men får hoppas på att det vänder snart. Men det blir nog att gå ut en lite sväng ändå, bara det inte regnar vill säga. Men dom säger ju att det fina vädret ska vara i påsk så vi får hoppas på att det kommer vara fint väder.

När plutten vaknar ska vi gå ut till tvättstugan och kolla om det finns någon tvätt tid tills kvällen. Behöver verkligen tvätta nu, eftersom det inte vart något i söndags. Tvättkorgen börjar bli full.  =/

Imorgon har vi planerat att vi ska grilla med Sonny Jennie och Max, sen spela lite sällskapsspel. Mysigt, skulle vilja ha lite nya spel. Men det är fan svin dyrt med sällskapsspel.

Fredag och lördag är det faktiskt inget inplanerat på, men på söndag ska vi till Tobias syster Lotta för att vara där tills på måndag. Trevligt.



Bilderna jag utlovade kom aldrig så jag tänkte att ja lägger ut dom idag istället.

   
Zackarias med lite kusiner.

   
Zackarias leker lite med Ludwig.

   
Badar lite med kusen Max och pappa.


Mysig helg.

Helgen har bara varit för mysig. =) Då fredagen beståd av en hel dag med Nicklas Catrin och Ludwig. En shopping tur på Tornby sen lite mat här hemma för att avslutas med en tv titt med talang 09. Under Talang kom även Charlotte och Marie hit. Marie hade med sig en jätte fin tröja till min plutt, tack så mycket. Sen på natten vaknade man av en full Tobias kom inramlandes.
Lördagen vaknade jag och plutten runt åtta tiden för att  gå upp och äta frukost och bada. Begav mig till centrum för att inhandla lite till kvällen. Sen vart det en glass med Jennie och lite snack i två timmar tror jag allt. För att sedan ta mig hemåt igen för att packa ner det sista efter som vi skulle sova över hos Tobias syster.
När vi väl kom fram vart det att laga mat och sedan grilla, riktigt gott vart det. Sen vart det lördags mys med snacks och film. Sen hoppade vi ner i sängen och somnade gott.
Söndagen började lite senare men ändå skapligt då vi hade en mysig frukost stund tillsammans, sen vart det ut gång för att barnen skulle få leka lite, även dom stora barnen då =P haha.
Senare vart det lite lunch och fika sen vart det hem gång för oss.

Spring in och byta byxor och sedan springa bort till bussen dirket för att hinna med en snabbis fika med tjejerna innan vi skulle till dansen. På tal om dansen börjar det sätta sig rätt okej endå, lite mer övning på slutet så sitter det nog som en smäck sen. Nu har vi bestämt kläder och allt även fått reda på att vi ska ha två uppvisning för att det ska vara så mycket folk.  Ska blir roligt, nu är det bara en övningsgång kvar. Sen är det uppvisningsdagen. Kul kul.

Nu ska ja ta min son som precis vaknade, hoppas på att ja kommer tillbaka för att lägga upp lite bilder senare.

Första April.

Första April och solen lysser som bäst och det är varmt och skönt ute =) Så idag blir det allt en promenad, först kanske jag ska möta Jennie efter jobbet. Hon har dock inte svarat. Sen blir det att möta den finaste som går hem ifrån jobbet.

Börjar dock känna av att ja börjar få ont i halsen igen, suck.  Hoppas att det försvinner snart igen, inget skönt alls. Samtidigt växer min visdomatand och det är inte skönt kan ja lova. Kan knappt tugga då det är svullet.   =/



Sitter desperat och kollar lägenheter dagligen, känner att det är dax att flytta här ifrån. Det börjar bli för mycket. Men fråga är bara vart man vill bo. ? Gjorde intresseanmälan igår på en lägenhet, men det är nog väldigt liten chans jag får. Har ju inte så mycket kö poång på stångåstanden.  Men ska väl ta tag i privatvärdar med kanske, så det händer något. Finns ju inte så mycket på stångåstaden, mest nybyggt och 10 000 i hyra, tänker inte jag betala.

Sen vill man ju att lägenheten helst ska vara på botten, helst en bra klädkammare så man kan slänga in datorn, hel kyl och frys, och en massa andra krav. Men man kan ju inte få allt på en lägenhet. Men helst av allt skulle jag nog vilja bo i ett hus, men det får bli senare i livet. Då kan man ju renovera huset mer precis som man vill ha det.



          
- Myser på pappa.                         - Precis nyfödd och ska mätas.

Mammas prins som är så underbar, är så lycklig över att jag har dig.
Du är det bästa som har hänt mig, fick inte bara dig. Fick även den finaste,
♥   ♥   ♥
ni två gör mig så fruktansvärt glad och lycklig.

RSS 2.0