Bilderna jag lovade.


Här kommer bilderna jag lovade.
 
     
  • Zackarias kämpar med att försöka dricka öl.
  • Tobias och Fredrik kämpar med motoriken.
  • Jag och Jenny koncentrerar oss så gott det går.
  • Jenny Fredrik och Tobias letar efter golfbollen som ligger på andra sidan staketet.

-  Måste säga att det har varit en mycket lycka och trevlig helg. Det får vi absolute göra om snart igen Jenny och Fredrik.



Jaha då har en dag av denna arbetsvecka gått, fem kvar. Men det går nog fort. Fast denna dag har varit väldigt seg, kan bero på för lite sömn, för lite att göra, ont i huvúdet och en konstig känsla i kroppen. Men nu känns det mycket bättre, men nu tror jag att John Blunde snart kommer på besök.

På onsdag kommer Willma hit igen med, tror det var onsdag ialla fall. Får se om Tobias får tag på Åsa så kanske lilla Tyra kommer med. Lite roligare för Willma i så fall.

Nyligen satt jag och skrev mig ett uppdaterat CV och ett nytt personligt berv, så nu under kvällen har jag sökt ett jobb i alla fall. Men ska nog maila över mina dokument till mig själv så kan jag skriva ut dom imorgon på jobbet så kanske man kan ta ett trip ut till Tornby och lämna in dom i hopp om att dom behöver personal. Dock kan jag ju inte ta någon timanställning dirket. Eftersom Tobias inte kan komma en dag till jobbet och säga att han ska vara pappaledig den dagen. Måste ju få vara lite förbered. Blir lite lättar när plutten går på dagis, för då kan man ju ha tim anställning.

Nä nu blir det nog att göra sig klar för sängen.
Sov gott alla vänner och läsare =)

Ha det bra, puss♥



Söndag.

En arbetsvecka avklarad. Gick väldigt bra om jag får säga det själv. Har varit väldigt mycket i packen istället för grillen då dom behövde hjälp.
Men imorgon är det en ny vecka och det är sex arbetsdagar. Men det ska nog gå bra.

Måndag - Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag - Fredag 08:30 - 17:30
Lördag 05:00 - 16:00

Så ser arbetstiderna ut för den komande veckan.

Igår så vart det middag tillsammans med Nicke Cattis och Ludwig, middagen bestod av enkel tacos. Men det smakade allt. Sen tittade även Jenny och Fredrik och planeran vart att spela lite sällskaps spel. Men då gick Nicke Cattis och Ludwig hem. Så då drog vi igång lite Buzz spelande, och det var någon som hade riktigt tur med musik frågorna. Tobbe vann båade gångerna.  - Han bara chansade, han kan inte det där ;)
Men när vi drog igång robotarna, så fanns det ju bara en vinnar, haha´. Och det var JAG JAG JAG =) *

Men efter det så vart det lite motion på det, som Fredrik så fint sa " Friskis och svettis" hade han visst kommit till. Motionen vart dansmattor. Hoppade omkring i flera timmar. Det var mycket roligt =) Det måste göras om snart. Tobbe ska ju även träna på det där så att han kan slå Jenny nästa gång. Haha lycka till Tobbe ;)

Idag har vi styrt upp planerna med Jenny och Fredrik. Det blir en lite roadtrip till Vadstena för att spela lite äventyrsgolf. Det ska blir riktigt roligt och framåt kvällen blir det grillning med grill spett och något mumsigt till. Skulle nog kunna tänka mig lite bakpotatis? Får se va det övriga sällskapet säger.

- Vi måste verkligen bli bättre på att umgås Jenny igen. Dåligt av oss båda och bara slappa ifrån det :( Men det är ett framsteg nu.

Det kommer lite bilder ifrån går dagen lite senare. Orkar inte lägga in bilderna på datorn just nu. Ska nog ställa mig framför spegeln och slänga på mig lite mascara så man ser lite anständig ut när man ska iväg så där =) haha

Ha en super bra dag, det ska jag ha!"

PUSS

....uttråkad.

Hur bor du: Linköping
Brukar du komma i tid: Visst brukar jag det,
Hur lång är du: 159
Kan du laga mat: Ja det kan jag.
Vad jobbar du med/pluggar du: Livsmedelskontrolant.
Vad har du på dig just nu: Addiad byxor och linne.
Har du någon fobi: Fötter.
Hade du en bra kväll igår: Ja det har jag.
Vilket är ditt senaste inköp:  Mjölk, frukt, tamponger, cigg och snus.
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Försäkrningskassas, föräldrapenning.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja det har jag.
Vad hade du sönder senast: En tallrik tror jag.?
Vem snackade du med senast: Tobias.♥
Varm favoritdricka: Te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Coca cola egentligen, men försöker dricka vatten istället.
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider eller en god drink.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Så länge sen att jag inte ens minns.
Saknar du någon just nu: Nä inte direkt.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tjata och försöka stressa mig, är dock duktig på dom sakerna själv.
Någon jag stör mig på: Det finns det alltid. Är duktig på att störa mig på folk.
Intressen: Har inga speciella. Min son, familj vänner. ?
senaste person du kramade: Min son.♥
Senaste person du ringde: Till min vän Jennie.♥
Senaste person som ringde dig: Min vän Jennie.
Vad drack du senast: Mjölk till maten.
Vill du ha barn: Ja har barn och vill ha fler.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nä inte direkt.
Har rakat dina ben någon gång: Ja det har jag.
Är du sugen på något nu: Starka planer på att gå ut och röka.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ínga, avskyr kaffe.
Använder du hudkräm: Det händer att jag gör det.
Attraheras du av män med skägg: Nja, vissa klär väl i det.
Micro-pop eller poppa själv: Både och, men äter sällan popcorn.
Brukar du baka: Det händer ibland. Tycker det är rätt kul ibland.
Röstade du i det senaste valet: Nej det gjorde jag inte.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Saknar bara en sak, ett nytt jobb.
Vilken låt lyssnade du senast på: Inte en aning, det var igår någon gång.
Har någon annan sovit i din säng inatt:  Ja min sambo Tobias. Våran säng rättare sagt.
Vad tycker du är äckligt: Höra när någon spyr och doften av det. =/
Har du pengar på mobilen: Har abonomang.

Måste säga att detta är brist på sysselsättning :( Satackars mig en söndags kväll.


Imorgon så är man tillbaka.

Imorgon så är man tillbaka på jobbet, det ska bli skönt men samtidig kommer jag att sakna min familj som jag har tillbringat hela sommaren med. Men det kan även vara skönt för Zackarias att få vara lite själv med pappa. Men som sagt det är ju bara fyra veckor som jag jobbar. Sen blir det ju även två lördagar. Men det är ju bara halv dagar. Men det ger bra betalt=) 

Helgen har bara varit lung, vi har varit barnvakt åt Wilma som åkte hem igår eftermiddag. Det är ju inte så svårt att sysselsätta henne. Bara sätta henne framför Tv så är hon fast. Där kan hon sitta i flera timmar. Men det blev ju linte annat med. Vi har och köpte en leksak till henne som hon vill och hade med sig pengar till. Sen vart ju även sandlådan en liten stund för att sedan upptäcka att det var jäkligt varmt i fredags, så det vart att fylla upp poolen så att hon kunde bada. Men tio minuter efter att hon hade plumsat ner kom en bad kompis med. Maxen och Jennie kom hit. Så vart ett par timmar på baksida med lite skit snacka. Alltid lika trevligt att snacka och umgås med Jennie ♥

Sen har det varit mest latheter av både mig och Tobbe i helgen. Jag får skylla på att jag vilar upp mig för jobbet. Skulle ju ha städat idag med, men Tobbe var så gullig att han erbjöds att fixa allt det imorgon. ♥

Känner att jag har varit dålig med att lägga ut bilder nu på ett tag så jag tänkte släng upp liter småbilder här :

    
     

- Här kom det några bilder i alla fall. Har inte så många bilder på denna dator.


Sen har det ju blivet ett nytt inköp denna helg med =)

Mycket nöjd över mitt inköp, då min förra va totalt värdelös tyckte jag. Så får väl hoppas på att jag nu kommer in med mitt bloggande igen. Kanske blir lite mer inlägg.



- Min familj är den underbaraste, är så lycklig med dom. ♥♥

...........

Ojj ojj vad klockan har sprungit iväg mycket, nu blir det en rökning. Sen blir en sväng med tandborsten för att avsluta natten med film o massa sova.

Fixa.

Idag vart det en väldigt tidig morgon, Zackarias vaknade redan vid fem i morse. Andra dagen denna vecka. Får hoppas på att han sover lite längre imorgon. Men det är ändå full fart på honom, men han har ju sovit en timme sen dess. Så han tar väl en lång powernapp på dagen i stället. Det behöver han nog.

Igår vart det en promenad ner till stan för att möta upp Sara, vart lite käk och sen en lite tur på stan för att avsluta det hela med en fika. Det var trevligt. Det var även en promenad hem. Sätter mig inte på en buss om det inte behövs.

Idag funderar jag på att ta Skäggetorp runt, men det blir nog lite senare in på eftermiddagen. Först ska jag nog noppra ögonbrynen som börjar bli riktigt buskiga, sen ska ja nog måla min naglar lite, var länge sen dom målades. Ser så mycket bättre ut med lite nagellack. Kanske ska gå ut och införsöka mig någon ny färg. Har typ bara lila kvar som är användbart, kan bli lite enformig.

Har även starka planer på att färga håret, men det får nog bli efter att jag har besökt frisören som jag tänkte uppsöka när pengarna kommer. Behövligt att toppa sig lite, för nu vill jag ha långt hår.

Nää nu är det dax att byta bajsbölja känner jag på dofterna som kommer när han springer omkring i lära-o-gå-stolen.

Ha en toppen dag !

1 vecka.

Det går inget vidare för mig att blogg längre, kommer aldrig på riktigt vad jag ska skriva. Men man får väl hoppas på att det kommer tillbaka snart. För jag tycker ju ändå att det är rätt roligt det här med blogg både och skriva och läsa. Men läser gör jag ju mest.

Nu har jag bara en vecka kvar hemma med familjen sen ska ja jobba fyra vecker, det ska faktiskt bli skönt att få jobba lite. Men kommer vara tomt utan Zackarias. Har ju nästan inte varit utom honom något. Men det ska nog gå bra. Det kommer nog även vara det sista som jag jobbar på Esca med.

Nu i helgen har jag varit sjuker, inget roligt. Men känner mig mycket bättre idag. Dock lite rosslig i halsen fortfarande, men det gick snabbt över ändå tycker jag allt.

Vad fort allt går med Zackarias utveckling. Bara på den senaste månaden har det hänt en massa saker. =) Det är så roligt att se, men nu kommer även blåmärkerna på honom. Haha, man kan ju inte klara allt på engång.  Mammas älskling snart åtta månader <3.

Nää nu ska ja spela lite innan jag ska väcka älskling för att sedan städa iordning här hemma och sen kanske gå ut en sväng. Skulle behövas. =)

Ha en bra dag !

Puss

Onsdag.

Vad fort tiden springer iväg, det är redan första Juli. Men nu har ju äntligen sommaren kommit, varmt på dagarna och underbart skönt på kvällar och nätter. Det är ju så underbart skönt med sommarnätter, sitta ute med vänner och snacka skit. Fast det är ju inget man gör längre. =/

Händer inte allt för mycket, Nadja och hennes kompis har varit på besök här i veckan. Det var trevligt sitta och snacka lite. Imorgon kommer Willma hit och så ska vi vara barnvakt, sen blir det även en tripp till Palle för lite grillning. Mysigt.

Till helgen blir det väl datacafé här som  vanligt skulle jag tro. Det har varit det dom senaste helgerna. Det stör mig inte så mycket, men det blir mer städning efteråt.

Nu är mammas plutte sju månader och kan sitta helt själv. Han är så duktig.
- Han är det underbaraste som finns, den bästa stunden i livet vara när han föddes. Det bästa jag någonsin gjort.♥


RSS 2.0