Våfflor =)

Sitter här och lyssnar på lite musik. Ny duschad och tar det bara lungt. Mina pojkar ligger och sover så sött inne i sängen. Då får man passa på att sno datan och bara ta det lungt.
Dagens planer består av att vi ska till pappsen och äta våfflor min familj samt brorsans familj. Allt trevligt. Senare mot kvällen vet jag inte, sambon min vill ju kolla på Robinson så får väl passa på att kolla lite på tv med honom då.  Sen kanske det blir det lördagsmys med brorsan och familjen......

I veckan har vi inte gjort så mycket då vi har varit sjuka hela familjen, fast mitt var väldig kortvarigt. Skönt det, men lilla plutten har energi, men han hostar något enormt. Stackarn. Tobbe mår väl bättre enligt mig iaf, man dock lite ont i halsen. Så det har ju inte hunnit hända allt för mycket.

Men igår var det ju lite fredagsmys med god mat och sen bänkade vi oss framför TV eller jag och Jennie. Jag så gott som det gick då min son inte ville sova ordentligen. Men efter dom fina danserna och nyheter så vart det dem rätta vinnarna.

Annika och Magnus


Nä nu ska ja ta och göra mig iordning lite, ha en bra lördag ! =)

- Du är finast;)

Jag vill ha vår.

Vi vaknade vid tjugo över sju i morse och låg och myste en stund i sängen för att sedan gå upp. Där jag upp täckte en fin lapp ifrån den finaste;)
Zacke tog lite gröt frukost, men det gick ingen vidare så det vart bara ersättning. Så vi gjorde ett nytt försök vid lunch, det gick lite bättre. Men efter lite gnäll så vart det ersättning igen. Men han är lika nöjd för det nu, dock väldigt hostig och snorig.

Sen har vi varit väldigt lata idag, vi har inte gjort allt för mycket. Legat och gorllat mest på golvet och slöat vid datorn.
Kvällen kommer bestå av att tvätta, lite inhandling, laga mat och Andra Avenyn. Det kan man ju absolute inte missa.



Imorgon blir det nog att åka till City Gross och stor handla med, skönt att fylla upp frys och kyl igen. Ska nog inhandla lite kläder till Putte i veckan med, han börjar ju gå över till stl 68. börjar bli en stor kille. =)  Tiden går fort, ha bli ju fyra månader nu med.

 Nää nu ska ja fortsätta att mysa med min son en stund, kanske fortsätter senare...

 

En mysig helg.

Lördagen så gick vi upp vid nio tiden hela familjen och tog en lugn morgon. Plutten fick lite gröt till frukost, det gick väl lite sisodär. Men det tar sig nog med tiden. Får fortsätta med det på morgonen.
Sen vid lunch tiden vart vi hämtade av Tobias syster för att spendera några timmar med dom bland annat med att gå till en lite skogsdunge för att grilla med alla barnen. Det var mycket trevligt, när vi väl kom tillbaka till huset, så vart dte lite fika och en trevlig pratstund.
Sen sprang tiden iväg efter lite lek med barn och även vissar vuxna =P sen så började Åsa med maten så vi blev kvar på middag med tillsammans med Robinsson, och senare en film så det blev att vi vart kvar över natten.

Vaknade upp vid nio tiden av barnen som var vakna, hade ju tidigare haft en lite morgon mys med Alfons som kom och besökte oss när vi sov.  Sen vart det frukost tillsammans med familjerna. Tiden sprang iväg lite till då vissa spelade Gituarr Hero, sen kom även nästa syster förbi och så vart det lunch. Efter dte vart det hem gång och hopp i badet för mig och Zackarias då vi luktade eldrök ifrån Lördagen. Sen somnade plutten gott och sover fortfarande, sovit mycket underkvällen.
Vart massa nytt och massa ljud för honom hela tiden.

Dansen ikväll gick ganska hyfsat bra, tappade bort mig ett par gånger. Men nu har vi nästa lärt oss hela dansen. så det är roligt. Nu är det fyra gånger kvar med övning innan uppvisningen. Tycker tiden har gått väldigt fort.

Nää nu har Tobias spelat klart, ska se om vi ska kolla film tillsammans innan jag somnar. Men ha en trevlig kväll alla sammasn... Puss

Brist på annat !

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Finns ingen bok på långa vägar här.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Soffans armstöd!
3. Vad såg du senast på TV?
Nyheternar.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
22.15, när jag kollade på klockan var den 22.18, ganska bra chansat.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
TV och Tobbes spelande.
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Då var jag ute i Torbny en snabbsväng.
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Läste lite bloggar.
8. Drömde du något inatt?
Minns faktiskt inte vad jag drömde, brukar göra det annars.
9. När skrattade du senast?
Åt Jennie för hon är så knäpp.
10. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, tavlor och en fin bukettblommor =)
11. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Nää det tror jag inte.
12. Vad tycker du om den här utmaningen?
Brist på annat.
13. Vilken var den senaste filmen du såg?
Tror den hette " Band of brother" men somnade dock.
14. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Köpa ett underbart hus som jag skulle inreda så bra som det bara kunde bli. skänka lite till familj och vänner, kanske till några organisationer. Se till att Zackarias får MASSOR med pengar till sitt vuxna liv. med mera!
15. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Ja vad skulle det vara ! Hmmm, kommer inte på något folk vet nog allt om mig ! Vad tråkig jag är, inga hemligheter!
16. Tycker du om att dansa?
Självklart!
17. George Bush?
 En som tror han är något ! ... Gahh!
18.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
 Min son heter Zackarias, sen skulle jag nog vilja ha en lite Thiffany =)
19. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Trivs bra här i Sverige, men det är ju aldrig fel med en utomlandsresa!
20. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Pärleporten, puhmf... Tror icke på han " där uppe " .
21. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Jennie Johansson, Jenny Sundberg, Camilla Sundberg, Charlotte Lundqvist

Skogspromenader!

Känner mig väldigt hurtig, har varit ute och gått lång promenader varje dag denna vecka, utan måndagen då jag var tvugen att sitta hemma och vänta på rörmokarna.

Motionen denna vecka:
Måndagen: Ingen
Tisdag: Skogen och halva skägget, ca 1 timme och 40 minuter.
Onsdag: Möte upp Jennie efter jobbet, ca en timme.
Torsdag: Promenerade till stan och tog en om väg hem för att sedan få sällskap av Jennie, ca 1 timme och 45 minuter. Plus 50 st armhävningar,40 slider och 60 situps.
Fredagen: Skogen och stan, gick och möte Jennie ifrån jobbet och tog skogen hem, ca 2 timmar och 15 minuter. Plus 50 st armhävningar och 40 st slide och 80 situps.

Hoppas att ja fortsätta lika flitigt näst vecka, för det är verkligen skönt att motionera. Men lästa någonstanns att det skulle snöa måndag och tisdag. Men det hoppas jag verkligen inte.

Sen har jag ju jag och Jennie gett oss in på ett nytt projekt, eller det var väl våra nyårslöften vi har satt fart på. Så i Onsdags så rökte jag en och halv cigg. Torsdagen rökte jag inte alls, stolt. Fredagen har jag rökt fem bloss, det var gott men ändå inte så att ja vill röka mer. Så hoppas på att morgon dagen går bra med att inte röka.



Jag och vännen Jennie var ute i Tornby förut och upptäckte att det hade öppnat en ny affär, självklart var vi tvugna att titta in. Självklart så hittade jag en soffa en jätte fina soffa. Den var i tyg med divan. Skulle passa in jätte bra i mitt stora rum. Så ska bara få med mig Tobbe till Tornby någon dag så att han få se. Hoppas, men han är inte så kräsen som tur är.  =)



 

- Mammas underbara killar ! ♥

Solen lysser =)

Så underbart skönt att det äntligen börjar skina lite ute. Så igår njöt jag verkligen av det finna vädret, tog en promenad på nästan två timmar, halv tiden var i skogen. Det var riktigt skönt att gå ut och gå så faktis. Bara hoppas på att vädret håller i sig så att våren kommer.
Tänkte att det skulle bli någon liknade promenad idag, om man inte går och möter Jennie ifrån jobbet. Får se.

Idag på morgonen har vi varit på babyöppet och haft babysång, Zacke verkade gilla det iaf. Även fast han var hur trött som helst kom det lite leende ifrån honom. Gulligt.




Satt precis och kollade mina mail, att folk verkligen orkar skickar runt allt skit som finnt. tex " skicka detta till sju personer och se vad som händer på skärmen " ?!!? trovärdigt. är trött på alla kedejbrev. Kan väl vara några roliga och bra iaf som man får.  Ussh får väl fem om dagen känns det som iaf. Samma personer som skickar varje dag. Finns bara en som skickar bra mail av dom och i dom är det roliga historer emellaåt.



Just nu sitter jag med ett glas saft framför mig och börjar bli lite smått röksugen, men ska verkligen inte köpa några cigg denna gång.  Vill i alla fall inte det nu, men det blir nog att gå köpa ett paket extra eller något som man kan tugga på något. Det underlättar till en stor del faktis. Dom jobbigaste stunderna är precis efter man har ätit. Men dom säger ju att ett röksug sitter bara i en minut så går man och dricker vatten eller något liknade ska röksuget vara över. Men det tror jag vad jag vill på eftersom man tänkte på det väldigt stor tid av dagen så ... Men det är bara att kämpa.





Mammas underbaraste skatt, älskar !


E.

PERSONLIGT
Vad heter du: Ellinore
Vilka andra namn: Margita Sörensen
Vart bor du: Linköping
Hur lång är du: 159,5cm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brunt
Civilstatus: Sambo


KLÄDER

Vad använder du just nu för jacka: Min gråa vinterjacka, dax att leta upp en vår jacka snart.
Vad använder du just nu för skor: Mina silver adidas skor jag inte kan lämna.
Favoritfärg på kläder: Tycker om när det kommer in lite färg. Så dom flesta.
Hur mycket köper du kläder för i månaden: Varierar väldigt olika.
Vad har du för skostorlek: 35 - 36

SENASTE PERSON SOM...

Du sov i samma säng som: Tobbe
Du pratade med: Charlotte
Du gick på bio med: Sara
Du gick på stan med: Linda
Du kysste: Tobbe
Du kramade: Zackarias
Du fick sms av: Tobbe
Du ringde: Marie
Ringde dig: Charlotte
Du dejtade: Ehhh!??!
Skickade ett e-mail till dig: Bara massa skit på mailen.

HAR DU NÅGONSIN..

Sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja det har jag
Sagt att du gillar någon och ljugit: Kan ha hänt
Sagt att du inte gillar någon och ljugit: Det kan har hänt det med
Gråtit över en flicka: Nä det har jag inte.
Sjungit i duschen: Nä brukar inte vara så musikalisk i duschen.

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Har inte alla det?
Är du ensam nu: Nej.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Gamla låtar.
Vill du gifta dig: Ja du det vet jag inte.-
Vill du ha barn: Jag har och kommer vilja ha fler.

EXTRA STUFF

Varit kär: Ja
Kör du bil: Har gjort iaf.
Har du ett jobb: Ja det har jag väl.
Gillar du att ha folk omkring dig: Oftast, blir rastlös när jag är själv.
Gillar du berg och dalbanor: Det är iaf inte tråkigt.
Favoritgodis: Tycker om det mesta fast är lite inne på center nu. Godismonster.
Favoritchips: Sourcream onion.
Har du någon tatuering: Ja en.
Har du någon piercing:Ja
Sommar eller vinter: Sommar, vill har värm nu.
Kramar eller kyssar: Kramar! =)
Choklad eller vanilj: Vanilj.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU

Gråtit: Icket
Köpt någonting? Ja iförgår...
Varit sjuk: Nepp bra emunförsvar.
Sjungit: Tror inte det.
Sagt "jag älskar dig": Aa
Träffat någon ny: Icket.
Saknat någon: Ja det har jag allt. ensamt på dagarna !
Kramat någon: Ja
Kysst någon:  Ja

Tisdag

Fredagen begav vi oss till Finspång för att gratta mamma som fylle 50 år. Så det vart lite smörgåstårta och vanliga tårta. Gott var det iaf. Sen begav vi oss hemåt igen, för att bädda ut för då sov ju Jennie Sonny och Maxen över här. Vi var trötta allihopa tror jag och somnade ganska skapligt.

Lördagen vart det mysig frukost tillsammans. Senare på dagen begav jag och Jennie hem till hennes mamma för att heja på LHC. Men det gick ju som det gick.
Hemkommen igen och det blev lite middag som bestod av hasselbakspotatis med fläskfile och dragonsås. Tittade även på melodifestivalen, men fel låt vann enligt mig. Efter det hoppade jag ner i sängen och kollade på high school musical 3 men somnade till slutet ...aaahh ! Så får ta en titt på det en annan dag.

Söndagen vart det barnkalas av hela slanten, åkte ut till Palla för att fira Hilma som fyllde ett år =) Stor tjeja. Det var full rulla där ute på alla barnen. Men det var trevligt att träffa Tobbes familj. När vi kom hem igen sprang vi över till Sonny och Jennie för att äta lite middag som bestod av god spätta med potatis och remoladsås.
Straxt efter det begav vi oss till dansen och fick lärar oss en MASSA nytt. Men det var roligt =)

Måndagen kom vännen Linda förbi en sväng tog och lagade lite mat tillsammans och snackade skit =) Trevligt att träffa henne det var ett bra tag sen sist nu. Sen vi fem tiden var det bara för mig att åka och jobba och heja för fullt på LHC igen, men dock inne på sjätta perioden fick SAIK in ett jävla mål. Gahhh vad arg jag blir, inget mer jobb, ingen mer hockey.
Inget roligt.

Så idag, blir det att städa klart här hemma och att tvätta ikväll. Har världens tvätt berg, förstår inte hur jag ska hinna. Blir så mycket extra när man byter sängkläder.
Sen får jag ju inte missa ANDRA AVENYN ikväll.



 

Fyra, fyra, fyra och fyra!

Fyra tv program jag brukar se: (brukar inte se regelbundet)
Andra avenyn, Top model, Efterlyst och Let´s dance.

Fyra saker jag gjorde i går:
Gick en promenad, firade pappsen, åt middag hos Jennie och Sonny. Myste med Tobias och Zackarias.

Fyra saker jag längtar till:
Sommar, värme, körkort, att kunna köpa nya möbler.

Fyra saker som står på min önskelista:
Körkort, att få inreda ett helt hus som vi ska bo i, massa pengar  och att allt ska vara underbart.

Fyra saker jag avskyr: 
Blask, regn, räkningar och dåliga dagar.

Fyra saker jag tycker om att göra:
Umgås med familj och vänner, sitta ute på sommarkvällar, shoppa och prata i telefonen.

Fyra saker jag åt i går:
Mannagrynsgröt, kaka, tårta och Korvstroganoff med ris.

Fyra personer jag skickar den här listan vidare till:

Jennie Johansson, Charlotte Lundqvist, Marie Westerberg och Jenny Sundberg.
Ni andra kan också gör det som Sara Torstensson, Camilla Sundberg, Cartrin Johansson mm.


14 veckor =)

Min killa börjar bli stor och tiden bara springer iväg. Underbart roligt att vara mamma =) Älskar honom min prins. ♥



Igår så vart ju fick här innan våran street dance, var mycket trevligt. Fick ju träffa Jojos karl med, verkar vara en trevlig kille även fast han inte sa mycket.. Men inte lätt att komma in och prata med sju tjejer som känner varandra. Det bjöds på mina och Jennies goda bullar och muffins, dom var goda fortfarande. Tur att dom inte blev tror eller något. Men vi lyckades verkligen där.
Så nu får vi se när vårar projekt med att baka bröd blir. Det är ju så himla gott med hemlagat bröd =) mums.

Idag så har jag inte gjort så mycket, har frysit så jävla mycket. Men ska ut till biltema en svänga när putte har vaknat för att köpa pennor som man kan skriva på skivorna, ligger värsta högen i sovrummet och vi har inte en anning om vad det är påskivorna Sen blir det nog ett fodral till så vi kan ha filmerna någon stanns.



   
                                 Mamma älskar sin Zackarias ♥

Lördag ♥

Lördag och allt är lungt och skönt, vi ska straxt bege oss till Sonny och Jennie för att äta lite middag. Potatisgratäng med fläskfile.  Mumsigt, men Jennie jobbar ju ett tag till så det är väl jag som får göra potatisgratängen, kallar inte jag att bli bjuden på middag (A) haha

Igår vart det lite middag här hemma, sen så kollade jag och Jennie på let´s dance, vart riktigt chockad över att det var Nicklas som åkte ut. Jag var säker på att det skulle vara Elisabeth.Sen vart det en film, rallybrudarna, men jag somnade dock efter 20 minuter så fick se filmen idag med. Den var väl sådär !

Imorgon är det ju dans, men först fika. Men denna gång är den hemma hos mig, för jag och Jennie stod ju och bakade i Torsdags. Så måste ju bjuda vårat bakverk till några. Så det vart tjejerna, och Jojos karl. Om han följer med. Det blir nog trevligt. =)

Nää nu ska ja göra mig iordning för att gå bort och väcka min bror som vägrara svara när man ringer. Sen börja laga mat.....



Framtiden ser ljusut =)

Nu är det redan mars, våren närmar sig med stora steg. =) skönt det, vill ha sol och värme. Slippa alla kläder, vilket skulle underlätta mycket. 

I måndags flyttade Jenny här ifrån till eget, så nu bor vi här som en egen lite familj =) Så nu behövs bara lite inköp till Zackes rum, men vill nog tapetsera om först ! Vill ha en ljusare färg där inne, sen sätta upp Nalle Puh stickers som en bård runt om i rummet. I stället för en massa tavlor .Det blir nog bra när allt är klart, så som vi vill ha det !

Lilla plutten har varit sjuker ;/ haft feber och hosta, men nu har det blivit bättre. Skönt det för honom, synd om honom när han är sjuk och gnällig. Som tur är att han sov största delen av dagarna.



Har funderingar på att gå till Ikano och göra lite inköp, skulle behöva lite lampor, tavlor, ljus, krukor och en massa annat egentligen. Men får ta lite i taget. Man är ju inte gjord av pengar dirket, även fast man önskade. Skulle vilja ha så mycket pengar som möjligt så man kunde köpa allt nytt, sen kunde dom få tillbaka pengarna som är över. Men så funkar det ju tyvärr inte :/ Så då blir det att spara spara spara och ta lite i taget i stället. Fördelen med det är ju att man få handla ofta =) hehe.



Satt precis och läsa  Maries och Charlottes bloggar och jag är fan riktigt stolt över er tjejer, att ni verkligen har vilja där. Jag ska fan se om jag hittar den med. Jag och Jennie ska nog sätta fart och träna när hon är frisk.

Stackars tjej hon har varit sjuk många gånger detta år, först snuva och feber, sen gick dte över till maginflensa, sen feber igen och nu åter igen feber och hosta. Vi är ändå bara inne i tredje månaden på året som precis började. Lider med dig vännen.






RSS 2.0