Utmanad!

Utmanad.

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till skickade meddelanden.
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana någon som du vet läser detta:
 Camilla, Jennie, Jenny, Charlotte.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Ditt nya nummer är ''''''''''.

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Ring när du slutar.

3. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- <3 saknar dig, puss.

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Hehe härligt då, med oss är det bara bra.  

5. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Hej allt bra?

6. Vad vill du höra mest av allt?
- Ring när du slutar.

7. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Tja, har varit iväg.

8. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Tja vet inte om du fick mitt sms.

9. Vad gör du om 10 år?
-  Grattis, på ett års dag.

Länge sen. !

Oj vad det var länge sen jag skrev, har bara inte blivit av. Har rent av inte orkat bloggat. Men tänkte jag slänger in ett par rader medans jag sitter och väntar på att Jenny ska komma. Vi ska till Ikano och kolla läget. Blir kanske lite kläder till plutten. Han börjar växa och är snart inne på stl 74. Har väldigt mycket i den storleken ifrån Max, men eftersom han är ett sommar barn så är mycket tjocktröjor och långbyxor, så får vad som finns.

Annars så har det inte hänt så mycket, helgen har men vart lite här och där. Fredagen tillbringde vi hos pappa åt mat och hade  det trevligt, lördagen vart ut till Tobbes fosterföräldrar och hälsa på, det var väldigt trevligt att träffa dom. Söndagen bestod som vanligt av att städa och tvätta. Men inte riktigt klar ändå.

Idag blir det att handla igen, skönt att fylla upp alla skåp, det kan behövas. Har även varit så duktig att jag har betalt alla jäkla räkningar. Sen har ju även spelat lite en stund på morgonen medans plutten sov. Tycker det flytter på rätt bra för mig, börjar komma in i det mer och mer.

Nää nu ska ja allt ringa till Jenny och kolla hur det går för henne, plutte behövar snart sova igen...

 Ha det bra,
puss puss


- Du är underbar mitt hjärta.

Sagoland

Nu var det allt ett bra tag sen jag skrev, det har ju inte hänt allt för mycket så har inte haft något att skriva om dirket. Sen tycker jag att veckan har springt iväg rätt duktigt utan att sitta vid datorn.

Nu lysser solen äntligen, dock så blåser det lite. Men det tar jag, hällre det än massa regn som det har varit för mycket av nu.

I torsdags var vi barnvakt åt Evelina och det gick ju som på en dans då hennes gamla dagis kompis bor på gården så dom lekte hela dagen så det var inte allt för krävande.  Dock så vill hon inte åka hem och var ledsen när hon åkte hem. Men det är bara att lilla syster kommer någon mer gång.
 På kvällen så vart med sen mat, men det var gott i alla fall, även Sonny och Jennie tittade in på en bit mat. Sen tog jag mig ett försök att klippa Sonny, det var okej ändå. Behövde inte snagga honom helt i alla fall=P  Samtigit satt Jennie på golvet och kollade på massa kläder. Tobbe och Zacke tog sig ett bad. Alla var sysselsatta i alla fall.

Fredag så blev det en promenad på en och halv timme ungefär med Nicke Cattis och Ludwig. Tog även en trip upp till centrum, då fick Zacke sitta i bärselen så att han se världen lite. När vi väl vara hemma så sprang Jennie och Sonny fram och tillbaka här ett bra tag. Dom kom och lämnade och hämtade saker och åkte runt hela stan tror jag. Sen vart det hem att laga mat äntligen, även denna dag med Sonny och Jennie. Sen datanördade killarna och ja o Jennie kollade på tv men Jennie slockande som VANLIGT. Då vart det att klippa Tobbe denna gång, inte lika svårt eftersom han bara snaggar sig. Sen vart det ett bad tillsammans för att sedan avsluta kvällen med en film

   


Idag då, vaknade man klockan sex av Tobbes väckar klocka då han ska iväg med Sonny Pappa och ett gäng gubbar och spela paintboll. Samtidigt vaknade plutten och ville inte sova. Så vart att man låg kvar i sängen och kollade på en film " Allt flyter " Såg dock inte klart den, passade på att sova ett tag till då plutten sov. Men verkade inte som jag missade något bra ändå. Halv kass film verkar det vara.
Sen väckte jag och plutten, Jennie klockan tio för att fråga om hon ville äta frukost med oss. Självklart ville hon det, så då vart det frukost och sen diska bädda sängen och sen somnade plutten och nu sitter jag här.  Vi har inte kommit mycket längre idag..


Ikväll blir det en sväng till baksidan för att snacka lite skit med arbetskompisarna, för dom ska festa, grilla och spela brännboll ikväll. Alltid trevligt att ta ett par ord med dom. Träffar dom ju inte så ofta längre. =)  Kan ju då inte delta själv då jag är själv hemma med Zacke tills imorgon.

Nu ska ja vara lite social med Jennie om inte hon också datanördar för fullt :P ahaha

Hare bra
Puss puss

Medina - Sagoland (8)

Idag har vi varit på BVC, plutten fick sina andra vaccinations sprutor. Det gick jätte bra och det verkar inte som det blir feber. Förra gången var han ju hängig ganska snart efter sprutan. Men inte denna gång. Hoppas på att han håller sig pigg när kusinen kommer på besök. Kusinen Hilma kommer hit och ska bara här ett tag utan sin mamma och pappa.


Annars i dag så har vi inte gjort så mycket, städat hela lägenheten nästan. Har kvar badrum och lilla toalett och det blir städat imorgon. Sen så är det fin fint i lägenheten.
Har även ringer och felanmält ett par saker idag:
  - Tvättstugan.

  - Ytterdörren.
  - Datarums dörren.
  - Köks golvet.
Det gick fort med att få datarumsdörren fixad. Han ringde väl en halvtimme efter att jag hade fel anmält det. Så fort ska det gå. Men vi fick i alla fall en ny dörr. Han som bytte såg även att samma sak höll på att hända med badrums dörren. Men han kunde inte byta den så det blir att felanmäla den med snart  (Y)

Tilda ringde förut ifrån jobbet. Det blir fyra veckors jobb för mig i sommar om Tobbe kan byta en vecka med sin föräldraledighet. För den veckan han börjar jobba igen ska ja jobba. Om han inte kan kanske Marie byta vecka. Det ordnar nog sig. Skönt att få jobba lite iallafall. Så inte båda går hemma hela sommaren.

   

  




Maj.

Det känns som att regnet hänger i luften, nu har det varit tråkigt väder för länge. Nu behöver vi lite sol och värme. I vanliga fall brukar det bli  jätte varmt så fort det bli maj.  Men inte i år. Kanske blir en bra sommar i stället då. Återstår och se.

Igår vart det att tvätta, men det var verkligen lite tvätt. Så det gick väldigt fort. Sen så damsög jag hela lägenheten igen. För tredje gången förra vecka. Duktig jag är. =) Sen så kom Jennie hit och började blogg designa för fullt medans karlarna stack och fiskade utan något resultat.
Nicke Cattis och Ludde kom även förbi på lite buzz robotar. Trevligt. Alltid lika roligt tycker jag =)
Sen vart det lite middag med, rödspätta med potatis och remoludsås. Mums vad gott det är. Även Jennies pappa tittade förbi på lite mat. Det behöver gubbe ha =) haha.

Idag så kom vi upp vi nio och åt frukost, tog en dusch. Sen somnade plutten av sig själv och inte ett ljud. Det var skönt, vi som har haft lite problem med att han ska sova nu ett par dagar.
Sen kom Libro paketet idag som man får hämta på Lindex så det blev en lite tripp dig för att hämta ut och se vad han fick. I paketet var det, 1 pkt våtservetter, 10st blöjor, 1 pkt bindor, Libro boll, Libro strumpor, Baby lotion och Baby tvål. Bara tacka och ta emot.



Satt och la in lite bilder på datorn, då kom jag på framkallning av kort. Googlade lite på det och hittade på FujiDirekt så fick man framkalla 100 digitalfoton gratis till ett porto pris av 29kr. Så nu sitter jag och laddar upp bilder så får man se hur dom ser ut på fotopapper sen. Vill ju ha alla bilder på Zackaria i ett fotoalbum med. Roligt att ha tycker jag. Det är så tråkigt med att alla kort JÄMT ska vara på datorn.


Kortet taget idag, och gud vad lika pappa. ♥

Trodde jag aldrig.

Snart var även denna helg förbi, även fast det är söndag kvar. Men det är inte riktigt som helg ändå. Min söndag består nästa alltid med att tvätta och städa och dte kommer den även att göra imorgon. Så det blir inte så mycket tid över ändå.


Fredag hände det inte så mycket, tog det väldigt lugnt ändå. Vart ju glad när man gick upp på förmiddagen, solen lysser och det var väldigt skönt ute. Lite blåste, men det var inget man störde sig på, tänkte att solen skulle vara här under helgen. Timmarna går sen bara vräcker det konstant hela dagen, kom även lite åska. Sonny och Maxen kom hit så det vart att leka med Maxen ett par timmar. Bygga och bygga bestod den tiden av. Senare kom vännen Jennie hem ifrån jobbet och hon kände för att ödsla lite tid på Ikano området och så vart det, sen började det att vräcka ner igen.. USSH tur att vi tog bilen.
Sen begav vi oss hemmåt hit igen och då vart det att laga med som bestod av Taco Paj. Det var riktgit gott =)
Resten av kvällen vart väldigt lung.

Lördag. Yes jag skulle få sovmorgon, Tobbe skulle gå upp med plutten så att jag skulle få sova ut. Ha! Säger jag för det, vaknade vid nio och kunde verkligen inte somna om. Fast samtigt kände jag hur ögon locken bara rullade ner. Så gick det bara inte att sova. Men la mig ändå i sängen igen för att vila ändå, Tobbe låg ju i badet och Zacke sov. Men då ska det börja ringa på dörren. Bara att hoppa upp. Där stod Bobby och skulle ha med Tobbe till Mantorp.
Senare vid tolv tiden kom Sonny Jennie och Maxen hit så då fick jag lite sällskap i min ensamhet, började bestämma vad vi skulle äta. Sen tittade Charlotte och Emil förbi på en fika.
Sen gick jag och Jennie upp till centrum för att inahndla något som inte fanns där, så vi tog en promenad till Maxi för att inte hitta något där heller. Såg vi gick till centrum igen. Tog väl ungerfär tre och halv timme.. Promenad vart det där..  =)

När vi kom hem spelade jag Jennie och Max en omgång Buzz robotar. Roligt, även Max tyckte om det. Han var väldigt duktigt för att vara så liten =) Stolt över min brorson ♥



Nu efter middag diskning film och alllt så sitter jag här i soffan och bloggar samtidigt som filmen " Se upp för dårarna " håller på att ta slut.



Idag har jag även börjat lära mig något jag har sagt att jag inte ska lära mig och något jag aldrig kommer att begripa mig på . Men helt omöjligt var det inte, och lite roligt ändå måste jag säga.
Tobbe har tjatat på mig flera gånger att han ska lära mig det.
Det är att spela WOW.
Har min egna gubbe och allt, får se hur det går. Och om man får någon tid framför hans dator.
HaHa


Halv storm.

Dagen började med lycka, skulle upp vid sex, halv sju någon gång och göra mat till plutten. Kanske till och med var tidigare, tittade ut genom köksfönstret, och ser solen lyssar. Lyckliga tankar om att det ska bli varmt och skönt  denna dag så att man kunde spendera tid ut. Men vilken besvikelse. Vaknade upp några timmar senare, och regnar hänger i luften och inte långt efter dte så började till och med att regna. Det är nu mot kvällen som det äntligen har slutat, hur blir vädret emot helgen? Hoppas på sol....

Idag skulle vi ha gått till Babyöppet, men blev dock inget då jag kände för en sov morgon. Men sov morgon o sov morgon vart det väl inte. Men ändå, slippa gå tidigare än vanligt.
 Men kom upp vid halv tio, så blev det lite fruktost, sen vart det lite duscha och så, sen kom bror min förbi och Maxen. Spenderade dagen med dom, sen kom ju även Jennie efter hon hade jobbat, då blev det att hämta kläderna som hade kommit, tre saker var ej bra, Tobbes byxor var hur stora som helst. Kan faktist säga ENORMA, sen vart det ett par shorts och två tröjor till Maxen som var enorma med. Men lite fick vi i alla fall.
Efter det vart det klippning, jag klippte mig, Jennie och även Maxen. Men han var rätt så nyfrisserad, men det var rätt ojämt så vi körde av lite till.

Sen så vart det att städa lägenheten, leksaker över allt, hår över allt så det vart både att plocka och att damsuga så nu är dte fint igen. Ska bara torka golv, men det blir imorgon.

Blev riktigt chokad förut när plutten somnade utan problem, men det varade ju bara i en halv timme sen vaknade han igen, fick komma upp en lite stund, men märkta att han var jätte trött fortfarande. Men vägra att somna, men efter att ha varvaken en halv timme så vart det sängen igen. Fick en flaska mat för att hoppas på att han skulle somna om, men icket. Han ligger i sin säng och gnyr. Men han klagar inte, bara hoppas på att han somnar snart. Han behöver sömnen.


Nää nu ska ja kolla in vad det är på tven, får se vad det blir att slappa framför idag. Blir nog en film med den finaste sen.
Det brukar bli det när vi ska sova i alla fall. Mys ♥


 - För nio år sen så mötes vi en sommar inne i stan och tyckte att du var fin. Vi hade det mysigt och sen var det inte mycket mer med det. Fika ett par gånger på stan och träffades ibland.
Vi träffades fram och tillbaka i alla år. Men det hände aldrig något. Men varje gång jag såg dit namn på telefonen
vart det lycka inom mig, fast även ibland vill jag inte att den känslan skulle finnas. Så fannas den, det hände även ofta ja neckade känslar och bara var irriterad och trött på dig. Men samtidigt vill jag bara träffa dig.
För ett år sen, träffades vi ganska regelbundet, annat dök upp och jag vart arg ledsen och besviken på dig, ett halv år senare får jag reda på att jag är gravid. Du är pappa. Du gjorde det mesta för att bevisa dina känslor, men svårt att tro efter allt som hänt. Du kämpade i tre månader, sen gav jag efter. Vill ha dig hela tiden, men var rädd annar jag , rädd för vad som skulle hända, efter allt som har hänt.
Men allt lädde bara till lycka.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
- Du är underbar, du är det finaste och du gör mig lycklig. Låt det verkligen förbli så.



- Dock suddigt bild


Regn regn och åter regn.

Vart tog det fina vädret vägen som var här i helgen, får verkligen hoppas på att det kommer till helgen igen. Så man kan njuta av det, bara sitta ute på baksidan, vill nog till och med sola lite. Kände att jag behövde det igår när jag badade, likblek. Annars får det väl bli ett solarium, fast det skulle jag behöva endå, jag bränner mig inte lika lätt då.

Snart är det dags för att tvätta, massor med tvätt idag. Men det ska nog gå bra om man planerar bra. Dock så är sköljmedlet nästan slut och det som finns i maskinerna luktar ju inget. Men får ta dte idag, orkar inte gå upp till centrum i detta väder.

Sitter i storarummet och lyssnar på en MASSOR av Takida medans plutten sover och Tobbe sitter vid sin dator. Blev inget jobb för honom idag häller =/ Får se om han åker dit imorgon, men han trodde det i alla fall.

Idag kommer våra kläder som vi har beställt ifrån Ellos, inte så mycket till mig utan till Zacke och Maxen mest. Vi slåg ihop våra beställningar då vi fick 25% rabatt på hela köpet, blir ju en hel del. Köpte ett par skor till plutten, dom kommer att vara lite stora. Men eftersom han inte går så är det nog ingen fara. Självklart är det ju Puma skor =) Sen i söndags kom bror min över med två par adiddas skor till plutten med som Maxen hade haft när han var lite, dock lite slitna eftersom han hade krypt eller gått omkring idom, men det gör inget. Alla barn skor blir slitna så.

Hittade dock ingen bild på skorna ja köpte, fanns ej kvar. Men får väl ta en bild sen när dom kommer, får väl ett sms om att jag kan hämta ut dom efter 17.00 eller något sånt.



Plutten börjar bli väldigt gnällig när han ska sova, så det är väl tänder påväg.
Får väl se om det dycker upp någon lite tand snart, samtigigt som han gnäller ska han ha
handen  i munnen och det bara rinner om honom.


 Får se imorgon kanske vi ska till babyöppet, tänkte kolla om Nicke Cattis och Ludde ville följa med, inget roligt att gå upp dit själv. Sitta där och bara massa folk man inte känner och mycket äldre typ. Inga dirket jag vill ta kontakt med. Men visst blir det att man delar några ord med någon men in så att man vill gå dit själv ändå. Får se, dom brukar vilja hänga på.

Nää nu ska ja spela lite spel...

Ha det fin fint på ´re
Puss


- Du gör min lycklig ..


Kallt !

Ussh vad kallt det är idag och trött är jag med, men får hoppas på att det vänder efter middagen som min fina sambo står och lagar nu =)
Idag har jag inte gjort så mycket, Nicke Cattis och Ludwig var förbi en sväng på lite Buzz, det var länge sen jag spelade det. Det var roligt. Men gick mindre bra. Jävla oflyt hela tiden !

Helgen har bara vara lugn och skönt, lördagen så spelade vi sällskapsel med med Nicke Cattis och Ludde. Fast han var ju inte med, bara hjälpte till med att slänga ner korten på golvet då vi spelade finans. Sen vart det att gå bort till Rosendals skolans basketplan och spela lite basket, det var riktigt roligt. Var länge sen man spelade det, sen blev det hem hit igen och ta ett parti chicago för att sedan hoppa i sänge.
Vi åt även gott med Nicke och Cattis. En mycket trevligt lördag vill jag säga.

Söndagen kom mamma förbi en stund på eftermiddagen, det var trevligt. Satt och pratade lite och åt lite lunch. Sen var det typ dax för henne att åka hem igen. Hon orkar ju inte så länge dock. Men nu fick hon träffa Zacke i alla fall. Det har hon inte gjort på nästa två månader.



Näää nu tror jag maten kallar på mig i alla fall så ropar magen på mat..

Ha det så bra på er !

PUSS PUSS

- Du ska veta att du är den underbaraste som finns och du verkligen gör min lycklig... ♥ ♥ ♥

Sola?

Det gick rätt bra att sova själv ändå, dock så vaknade jag kvart i sex av Tobbes mobil som han glömde hemma. Men kunde somna om till nio tiden. Men gud vad jag var trött i går när jag inte hade varit upp och springt på natten. Det vart ingen bra villa. Annars så sova jag väl för länge.

I alla fall vi elva tiden kom min bäbis hem igen. Han hade sköts sig exemplarisk. Varit väldigt snäll emot faster och kusinerna. Skönt att veta att det fungerar ändå i fall det skulle hända något.



Så jag   och Zacke åkte ut till morfar och moster för att tillbringa dagen med dom. Så det blev både lek, mat och sömn. Massa prat och bus. Mysigt. När vi skulle åka hem fick vi sällskap bort till bussen, men buss jäveln kom drygt fem minuter för tidigt... Då blir man förbannad.  Så i stället för att gå hem gick vi bort till Evelinas nya dagis och kollade in, hon och hennes kompis lekte lite där. Innan vi begav oss till bussen igen, som jag denna gång kom på som tur va. På buss resan satt Zacke och flörta med alla han såg ungefär. Mammas charmtroll=)
Väl hemma igen var ju den finaste, så det blev mycket pussar och snack. Sen vart det film i soffan, men jag somnade dock.  Men när jag vaknade till så såg jag inte jag inte var ensam om att hade somnat i soffan. Så då vart det sängen för oss båda och vi somnade nog lika snabbt vi la ner våra huvuden.

Idag blir det nog att sätta sig i solen en stund på baksidan så men kanske kan börja med att få lite färg =) Kan behövas på denna bleka kropp. Sen kommer nog Nicke, Cattis och Ludde förbi med, så då kanske det blir ett parti kort eller något sånt. Får se...




Har totalt fastnat för denna låt.. (Y)

RSS 2.0