Kanske ?

 Kanske är dax att skriva lite här igen.

Hela familjen mår som den gör. En fryser, en svettas och en snorar. Och jag känner mig även  helt matt i kroppen, som om halva kroppen har åkt iväg utan att säga till...
Känner att ja inte kan må så här nu, det behövas städas och donas med massa annat. Men verkligen ingen ork.

Just nu sitter Zacke i son lär o gå stol och  bara kollar på mig, han ser ut att vara helt borta. Stackars plutten. Ska nog ta och mysa lite med honom. Så han slipper sitta där och vara fundersam.

Får hoppas på att vi mår bättre imorgon. Håller tummarna för det i alla fall.

29/8-09

Kommer att vara den bästa dagen. Har fått världens finaste present av min älskling. Kunde inte ha fått något bättre. Jag fick en JÄTTE FIN förlovningsring att sätta på fingret. passade perfekt med. =) Älskar dig Tobias ♥

Annars har dagen bjudit på att mamma och Jenny har varit förbi på en fika. Resten av högen kommer imorgon, eftersom det var några som fick för sig att flytta idag. Men det gör inget, dom är lika välkomna imorgon som vilken dag som helst.

Har varit väldigt dålig på att blogg på ett tag nu, brukar fundera ibland att jag ska göra det, men sen vet jag inte vad jag ska skriva så då skiter jag i det.
Men det har inte hänt allt för mycket i alla fall.
Har jobbat klart mina veckor på Esca, så nu är jag mammaledig ett tag framöver. Hoppas på att få dagmamma plats till lill prinsen här hemma så att man även kan ta en timanställning sen. Så söker jobb, läser teori, letar lägenheten och umgås med familj och vänner är vad min vardag ser ut ungefär. Snabbt och enkelt.

Denna kväll kommer att bestå av mys och vit vin med älskling och bara njuta av min/våran dag =) Det blir nog toppen..

Ha en super bra dag allesammans..

Puss puss, älskar min familj.

Nu har jag rättat mitt stora fel jag hade gjorde. min rubrik. hade kommit emot en 9 istället för en 8.

Lördag.

Vad skönt det var när dom kom hem igår, saknadet är över =) Slippa komma hem till ett tyst hem, nu är det istället för och fläkt.

Igår så vart det en tripp till Svartåfors då pojkarna ville fiska, Sonny Tobbe och Tobbe. Medans Jag Jennie Cissi Zacke och Rocky tog oss en tur ner till badet. Ja passade på att kasta lite pinne med Rocky i vattenet så han fick simma och bada av sig lite.  Sen vart det en stund skitsnack på en filt för att sedan bege sig hemmåt igen. Skönt att komma hem, käkade lite mat och kollade lite på Tv. Jennie och Sonny tittade förbi med. Sen vart det sängen för mig och Zackarias. Älsklingen kom staxt där på.

Imorse fick jag sovmorgon med, älsklingen var så snäll och gick upp ´med plutten. Fast det var inte så tidigt det häller, Zacke tyckte att det var dax att gå upp vid kvart över nio så, han ska väl inte klaga. Själv vaknade ju upp ur min dvala vid helva hugget. Hade till och med missat samtal och jag vaknde alltid annars av min telefon. Så jag måste ha varit riktigt trött.

Idag har vi inte gjort allt för mycket, har umgått väldigt mycket med min son på golvet. Så nu har vi börtjat fylla upp poolen med då Tobbe ville bada lite med Zacke, så nu ligger dom och plasker för fullt. Vet inte vem som mest är barn =) Själv sitter jag på baksidan och kollar på, kanske blir ett dopp för mig med sen när vi har stängt av vattnet.
Senare sen kommer ju även Sonny Jennie Maxen och Rocky hit för att ha en lite grill kväll. Det ska bli riktigt gott, det var ett tag sen nu som vi grillade. 

                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Äntligen.

Fredag så skönt, fint väder och familjen kommer hem. Underbart, bara älskart som det är nu. =)

Kompade hem ifrån jobbet idag så nu tänkte jag faktis städa fram - och baksida så att dom är fina med. Så då är nästan allt städa och fint här hemma. Eller det är nog allt om jag ska vara ärlig. Underbart, nu åker musiken på och fram med slangen.

Ha en underbar dag, för det kommer jag att ha.

Saknar..

Idag har det blivit en lite tripp till Skge marknat med Sonny och Jennie. Var inte mycket att ha tycker jag inte, men det var inhandling på 28 par stumpor. 14 till mig och 14 till älsklingen. Nu sitter jag här hemma och ska straxt ta en dans med damsugaren och sen golvmoppen för att avsluta kvällen med en dusch för att sedan hoppa ner i min tomma säng.

- Gud vad jag saknar min famil, det är tomt och tyst här hemma. Saknar dom massor nu får hoppas på att dom kommer hem imorgon. Vill att det ska vara livligt när jag kommer hem ifrån jobbet. Gud vad skönt det skulle vara, istället för att komma innanför dörrarna och ingen blir glad och se dig. Bara ett tomt eko. =/


Nu var det ett tag sen.

Jobbandet går bra, nu är det bara nio arbetsdagar kvar. Sen får jag vara hemma igen och mysa med min älskade son. ♥ Vad jag längtar. Känns jätte konstigt utan honom på på dagarna. Saknar ju så klart min sambo med. ♥

Annars har det inte hänt allt för mycket, jobbade lördagen. Väl hem kommen och trött så kom Tobias bror med familj förbi på lite mat. Så det var bara att hålla sig vaken. Men sängen ropade tidigt denna kväll. Gud vad skönt det var att sova, vaknde och var pigg i söndag. Då började jag att plocka lite och sen kom mamsen förbi, det var länge sen jag träffade henne. Kul för henne att träffa Zackarias med.
Efter det besöket blev det en trip ut till Ikano med Jennie Sonny Max Zackarias och Tobias. Inhandlade lite leksaker till Zacke och en spargris. Sen fick jag för mig lite senare att åka ut igen och inhandla mig en ny telefon då min var trasig. Kände mig väldigt tom utan.

Just nu sitter jag hemma med Jennie, vi sitter och datanördar vid varsin dator. Tobias och Zackarias är ute hos faster Åsa och grillar lite. Jag stannade hemma för att tvätta upp lite, kände att ja inte kunde skjuta mer på det. Två veckor var för lång tid, mycket tvätt. Sen på onsdag åker mina älsklingar till Öland och ska vara borta ett par dagar, lite osäker hur länge. Beror nog väldigt mycket på vädret. Kommer att vara tomt, hur ska ja kunna sova? Får krama kudden.

Nää mycket mer kommer det inte ifrån mig nu......


 - Mammas glad charmtroll. ♥

RSS 2.0