Torsdag

Har insett att jag har verkligen tråkia rubriker, kanske inlägg med. Men skriver ju mest för min egna skull så. Så dom kära läsarna får väl ta det som det är.


Skulle aldrig ha sagt igår att Zackarias somnade som en stock, straxt efter IDOL start vaknade han och vill upp. Nu ligger han och äter en flaska ihop om att han ska somna om, hoppas kan man alltid. Men det går super bra med att han bara sover en gång per dag iallafall. Idag sov han lunch i 90 minuter, rekord måste jag nog säga. I vanliga fall 30 minuter. Då får man lite egen tid och styra med annat.


Sitter här och väntar på IDOL start som vanligt, blir ett kort och innehållslöst inlägg eftersom det bara är 3 minuter kvar, ska hinna med ett par snabb bloss med.

Imorgon blir det städning som vanligt på fredagar, betala räkningar, inhandla lite mat och gå till BVC och se hur stor plutten har blivit nu. Han är ju nästa tio månader, tror han skulle ha läkarkontroll med.


Ojj bara en minut kvar. Ska dra.


Ha det toppen..


Puss


23/9-09

- Snart är helgen här igen, den är alltid lika välkomen även fast man går hemma hela dagarna. Men då är ju även älsklingen hemma♥. På lördag blir det ju kina buffé vid 18:00 och sen bio vid 21:00 "Flickan som lekte med elden". Måste ju bara nämna det trevliga sällskapet vi får med oss; Jennie & Sonny, Jenny & Fredrik. En riktig par kväll för tre par! Toppen.
Innan vi beger oss till stan på kvällen blir det en rundtur till Ikano. Vet inte om vi kanske skulle möta Nadja med pojkvän där ute. Barnvakterna för kvällen, faster Nadja är snäll och ställer upp. 
Vårat mål med  Ikano tiden är att inhandla lite nya kläder till mina pojkar. Båda två är i behov av det, fast den stora mest. 


 - Pratade med Marie häromdagen. Och det låter nog som att vi kommer iväg till Ullared. Skulle vara toppen roligt samtidigt som man får umgås lite med tjejen man kan tro är "världen mest upptagna kvinna". Omöjligt att få lite tid med henne. Fast den tiden vi pratade om avresa så har hon inget förtillfället att skylla på. Haha



- Sitter här nu och väntar på att IDOL ska börja, då blir det soffmys för mig och älsklingen som vanligt. Plutten somnade somen  stock vid sju, försöker ändra hans rutiner lite och första dagen har gått jätte bra. Det går inte längre att han sover tre  30minuters  stunder per dag. Så nu blir det en  gång per dag och säng gång vi sju. Stenhård  övning nu framöver, tills han har det som rutin, kommer nog att gå toppen.


- Inte dagens sov bild. Men han sover gott där med.♥


- Nu ska ja röka och ordna mig lite tee innan IDOL börjar. Ha en trevlig kväll.

- älskar min familj över allt annat. Tobias och Zackarias är det bästa som har hänt mig. massa kärlek till min favorit pojkar.♥


Äntligen

Det känns som det var evigheter sen som jag la in bilder. Så tänkte lägga upp lite nu. När man ändå sitter och väntar på att sömnen ska komma igen.  Var trött efter två filmer, men tog mig upp för att borsta tänderna och här sitter jag en timme senare.

Har även hänt lite annat med.  Allt finns inte bilder på  och vissa bilder ville inte bara rotera när jag skulle lägga in dom. Orkar inte hålla på och styra för mycket.

Men på Lördag som kommer, kommer nog bli kalas. Tycker nog att man kan kalla att man får in lite "vuxenpöäng" då. Jag, Tobbe, Jennie, Sonny, Jenny och Fredrik ska ut och äta kina mat för att sedan avsluta kvällen med bio. Så imorgon blir det att ringa och boka bord så att det finns när vi kommer. Kommer bli en toppen kväll.
Barn vakt och så är ju redan ordat så, snälla faster Nadja kommer hit=)



Nu kom det in lite gamla bilder med.

Hoppas det blir lika fint när jag lägger upp det som det är nu med alla fem bilder på rad. Brukar aldrig bli som man vill ha det.

Bästa att försöka sova nu, ska ja städa, boka bio, boka bord, leka och göra min iordning för jobbet. För imorgon dra det igång igen på Cloetta Center.  Heja heja heja heja....

Ha det toppen..
Puss hej,

- Älskar min familj, det är det bästa som har hänt mig.


Sådär ...

Snart var helgen slut, tycker helgerna springer iväg så fort när man har mer till med älsklingen hemma. Men  då har man något att se framemot på vardagarna med =)

Helgen har beståt av lite smått och gott. I fredags så vart det att hoppa i sängen tidigt, vid halv nio tiden och kolla på film och bara hålla om varandra. Så mysigt =)
I lördags hoppade jag upp med Zacke vid  sju tiden och gjorde oss i ordning och fixade lite för att senare på förmiddagen åka till Borensbergsmarknade med pappa och hans familj. Men där fanns det ju absolute inget att ha, men man stöt ju på en hel del kända anstikten. Så det var ju trevligt i alla fall. Sen begav vi oss hem till pappa på lite lunch och att tillbringa lite tid i lekparken innan man åkte hem till älsklingen igen. Sen vart det lite mat, bad och film för att sedan sova tidigt då väckar klockan skulle ringa för att man skulle upp tidigt till Norrköping idag.

Så hela dagen har vi spenderat i Norrköping, Tobias Andreas Palle och Sonny har suttit på sjön och trot att  dom kan fiska. Men inga bevis idag häller.  " vad gör dom egentligen " ? =)
Medans jag var hemma hos Maria med barnen, spelade lite spel, satt i sandlådan och umgicks. Men stackars Maria, hoppas att det kommer gå bra på provet imorgon, vart ju inte så mycket pluggande för hennes del.
Senare på eftermiddagen kom även Lina och Hilma. Så då vart det att ställa sig i köket för att hjälpa till lite med äppelpajen, (skala äppelen, var min lilla hjälp) haha. Sen kom karlna hem igen, lite fika på det. Sen vart det E4:an hem för mig och Sonny. Tobbe och Zacke stande kvar för att umgås ett tag till, men dom kommer väl hem snart kan man hoppas på.

Känner mig rätt flitig ändå, för när jag kom hem så vart det en lite stunds datanördande, men hade inte den ron i kroppen. Så istället vart det att starta en tvätt, plocka ihop alla LEKSAKER som finns överallt, diska, slänga sopor, och soppa lite. Så nu kände jag att jag kunde sitta här igen ett tag.

 Nää nu ska  ja surfa vidare;)

Tyvärr blir det lite ont om bilder, för att alla bilder finns på den andra datorn och kamran inte är hemma.

Ha en toppen kväll,

puss


1/9-09

Redan första september, tiden går jätte fort. Tycker inte det var länge sen det här året började. Men det är roligt att se allt som händer under tiden med, speciellt med Zackarias. Hans utveckling går ju väldigt fort. På nio månader har han hunnit lära sig en massa saker, och en hel del på gång med.

Idag då, känns allt lite bättre, konstigt nog. Trodde det var någon förkylning på gång eller så, men inte för min del. Än i alla fall. Så i morse hoppade jag upp och byte alla sängkläder i alla sängar, startade tvättmaskinen, fixade fram lite frukost till mig och Zackarias. Sen var det in och borsta tänderna för att sedan gå och väcka Tobbe och se hur han kände sig för denna dag. 
Vart en hel del mys med plutten, lite lunch för att sedan diska borta all smutisig disk som öker drastiskt.  Förstår inte vart allt kommer ifrån.. ? Efter det vart det ett familjebad med en massa plask i vattnet. Blött i halva badrummet när vi har badat klart ?!?! Undra vad vi gör. haha .. Zacke bara älskar att bada. =)

Nu sitter jag här och tar det lilla lugna, och bara känner hur suget efter en Coca Cola kommer mer och mer...Hör nästa hur en flaska ropar på mig.. Men orkar jag gå och inhandla en sådan just nu? Tveksamt, man kommer ju hem med en massa annat som inte ska med också... inte bra.

Nu ska ja ta och se vad resten av familjen styr med.
Ha en toppen dag....

Bye♥

RSS 2.0