Har inte kommit så långt.

Jag måste erkänna att jag inte har gjort någon ny header, har inte lagt in några bilder eller något sånt i min dator. Så har inte så mycket att arbeta med. Har även haft lite ont om tid. Saga har tagit lite extra tid då hon har varit väldigt tuttig utan att vilja äta och det bara har fungerat med bröstet och inte napp. Men nu efter tre veckor utan fick hon för sig att det dög och med lite ersättning så verkar hon mycket nöjdare också. Så nu kommer jag nog kanske få lite extra tid över till datorn =)

Idag har jag varit på anställningsinterjuv, jag hoppas verkligen att det går vägen. Ett jobb jag verkligen känner att jag vill ha och jag har tidigare gjort samma sak vilket jag då trivdes väldigt bra med. Får svar i början på nästa vecka.  Jag håller tummar för mig själv!
Det är rätt många som verkar vara fundersama över hur jag ska kunna arbeta, jag har ju små barn, ammar och hela den baletten. Men det finns ju en pappa med i bilden med, han måste ju också kunna vara pappaledig, kunna umgås med sina barn. Mat för lilla Saga är ju det minsta problemet, det finns pump och det finns ersättning. Förstår inte varför alla ska vara så negativa till att jag ska jobba, att jag vill jobba och allt sånt. ( nu ska ja inte dra alla över en kant, finns några som inte har nämnt något och vissa förstår till och med ).

Imorgon ska vi vara barnvakt åt lilla Tristan, det kommer säkert gå fin fint. Han och Zackarias kommer väl att röja rejält här hemma. Får hoppas på lite fint väder eller inget regn i alla fall så vi kan gå ut till lekparken en stund iallafall.


Söndagen så kommer svärfar hit på besök för att träffa sitt nya barnbarn. Då passa även Nadja och Rickard på att komma hit. Vi får väl se om någon annan kommer och besöker oss, vi får se. Lite tårta och fika kommer det allt finns om någon skulle vara fika sugen;) haha.


Nää nu ska ja kolla vidare, men jag ska försöka komma igång med detta nu när alla nya rutiner börjar komma på sin plats.
Ha en trevlig helg.


Tiden.

Har verkligen inte lagt någon tid till att blogg ett tag nu. Kanske dax att ta upp det nu igen, när vardagen börjar komma i ordning och alla rutiner är på plats.
En väldigt stor del av dagen går ju åt att mata mitt lilla matvrak, äta det gör hon verkligen och så har hon ett så stort tuttbehov. Men napp funkar ju inte,ingen av sorterna vi har. Så bröstet får duga åt henne. Fast det börjar bli mycket bättre, hon börjar få in mer " regelbundna" tider som hon är på. Vilket uppskattas. Allt går verkligen jätte bra med Saga och Zackarias, han är verkligen en stolt storebror vilket känns jätte skönt!

I onsdags hade Zackarias sin första dag hos dagmamma igen efter ett upphåll på 8½ vecka, hade mina aningar om att det skulle bli lite ledsamt för hans del när mamma och Saga skulle gå igen. Men det var inga problem, han sprang in som vanligt och satte sig och lekt, inte ens hejdå kram/puss fick man. Så det var riktigt skönt.
Han är så stolt att han vissar upp Saga för sin lek kamrater.

Helgen som var har vi varit barnvakt åt Wilma, Tyra och Alfons. Så det har varit röj här hela helgen, men riktigt trötta barn på kvällarna. Vilket är en för del. En massa bus och jäkelskap vart det med. Men det blir det ju lätt med lite äldre barn vilket man få räkna med. Zackarias har verkligen haft det kul med sina kusiner. Men det bästa var nog när dom sjöng SingStar vilket Zackarias älskar att göra. Kanske är en lite rockstjärna vi har:P


Kanske dax att sätta sig och göra en ny header med. Har ju fått min dator att fungera nu igen tack vare Toni så nu kanske man fixa lite med det ikväll när barnen sover. Så kanske dyker upp något nytt snart här. Vi får se.
Nu ska ja fixa lite innan vi ska till BVC och sen hämta brorsan hos dagmamman.


Älskar min familj.♥

Nu är allt över med graviditet och vi är hemma och alla mår bra. Livet känns underbart som två barnsmamma. Dom första tio dagarna har bara sprungit iväg och på onsdag ska allt ställas till det vanliga igen. Zackarias börjar hos dagmamman och Tobias börjar att jobba. Så då går jag hemma med Saga på dagarna.
Men det finns en del att styra med för det, ska söka jobb och powerwalka rejällt efter att Zackarias har hämtas hos dagmamman, kilona ska bort är det tänkt.


 -En stolt storebror som ska hålla sin lillasyster direkt efter
hemkomsten ifrån BB. Zackarias tycker det är jätte roligt
att ha en lillasyster.
Dom två underbaraste barnen som finns. ♥



Nu ska ja avsluta, vi väntar på besök. Ha en toppen dag.

- Älskar min familj.


RSS 2.0