Söndagen är ...

Söndagen är här, nu har vi städat klart och nu är det bara tvätten kvar. Men den pågår!  Skönt sen när allt är klart.

Ikväll blir det fika med tjejerna, alla tror jag minnsan och sen så blir det lite streetdance igen =) känns som det nyss var söndag ju. Tiden springer iväg. Bara måndagen är förbi så går det fort sen.


Imorse vid halv åtta vart man väckt av brorsan som skulle iväg och byta växellåda på bilen och Tobbe skulle med så det var ju bara att få liv i honom, men det gick ju ej så bra. Men efter ett antal timmar till försök har dom gett upp för att få mat och fortsätta en annan dag.

Igår så vart det att jobba på CC igen, dock så förlorade vi. Det har inte gått så bra dom senaste matcherna, hoppas att det vänder snart. Eftersom det är slutspel och allt snart.

Väl hem kommen så vart det lite mat, sen så drog Tobbe till stan för att festa, vi andra stanade hemma. Jennie låg i soffan och sov, stackers henne hon är ju sjuk. Sonny satt och spelade sitt WOW och jag satt och la pussel  =) Rolig lördag. Även Jenny var ju och slirade så det var relativt lungt hemma.


Fredagen var också lugn, kollade lite på let´s dance sen vart det film och sova. Hände inte allt för mycket. Men det är skönt att ta det lungt, mys fredag med Jennie Sonny Jennie Fredrik och Jag Tobbe och Zacke =) Fast det är ju ganska vanligt att vi ha det nu förtiden.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0