Så underbart!

Man bara njuter av värmen som äntligen har kommit till oss. Men samtidigt tycker jag synd om Zackarias. Det blir alldeles för varmt för honom. Men det blir att vara ute en stund i skuggan, sen blir det att vara inne lite med honom också, svalt och skönt inne i lägenheten.

Nu på kvällen kom en del vänner och svärmor förbi på ljusparty, det var allt trevligt att umgås. Dock så är det ju väldigt dyrt, mycket man vill ha. Men plånboken ska räcka till också. Men Charlotte ska ju ha ett snart också, får blir att köpa lite annat småt och gott då.  Men det var i alla fall trevligt att ni kom förbi ni som gjorde det.

Imorgon kommer golv läggaren mellan sju och åtta med, fick reda på idag att ja ska få ett nytt köksgolv imorgon. Ja har inte ens valt golv, men det blir att göra imorgon när man är yrvaken, får se hur det slutar. Synd bara att dom inte kunde komma förbi med provbitar idag så att Tobbe kunde få sin mening med i det hela med. Men det ska ändå bli skönt att få en ny köksmatta, då kanske det kan se rent ut i köket igen, för det gör det verkligen inte med våran nuvarande matta. =/

Imorgon ska jag även på möte på jobbet för att se hur det kommer att bli, verkar som om dom vill att vi gamla kontrollanter ska komma och jobba en kortare tid i Skara. Får se vad dom har och erbjuda, kanske finns något som lockar ändå.

Just nu sitter jag ute på altanen och njuter av att det är en mysig sommarkväll, medans Zackarias ligger och sover gott och Tobias sitter och spelar. Men han är snart klar och då ska vi flytta in köksbordet i Zackarias rum. Sen kan jag ju hopps på att det blir film och mys.

Plutten bli snart sju måander och kryper nästan, han ålar sig fort som bara den. Han ska bara komma på att han ska flytta armarna när han ska krypa, men ibland blir det ett steg med armen iaf, så det är ju på G.  Han sitter nästan helt själv nu med. Duktig mammas pojke.


- Mammas underbara älsklingar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0