En mysig helg.

Lördagen så gick vi upp vid nio tiden hela familjen och tog en lugn morgon. Plutten fick lite gröt till frukost, det gick väl lite sisodär. Men det tar sig nog med tiden. Får fortsätta med det på morgonen.
Sen vid lunch tiden vart vi hämtade av Tobias syster för att spendera några timmar med dom bland annat med att gå till en lite skogsdunge för att grilla med alla barnen. Det var mycket trevligt, när vi väl kom tillbaka till huset, så vart dte lite fika och en trevlig pratstund.
Sen sprang tiden iväg efter lite lek med barn och även vissar vuxna =P sen så började Åsa med maten så vi blev kvar på middag med tillsammans med Robinsson, och senare en film så det blev att vi vart kvar över natten.

Vaknade upp vid nio tiden av barnen som var vakna, hade ju tidigare haft en lite morgon mys med Alfons som kom och besökte oss när vi sov.  Sen vart det frukost tillsammans med familjerna. Tiden sprang iväg lite till då vissa spelade Gituarr Hero, sen kom även nästa syster förbi och så vart det lunch. Efter dte vart det hem gång och hopp i badet för mig och Zackarias då vi luktade eldrök ifrån Lördagen. Sen somnade plutten gott och sover fortfarande, sovit mycket underkvällen.
Vart massa nytt och massa ljud för honom hela tiden.

Dansen ikväll gick ganska hyfsat bra, tappade bort mig ett par gånger. Men nu har vi nästa lärt oss hela dansen. så det är roligt. Nu är det fyra gånger kvar med övning innan uppvisningen. Tycker tiden har gått väldigt fort.

Nää nu har Tobias spelat klart, ska se om vi ska kolla film tillsammans innan jag somnar. Men ha en trevlig kväll alla sammasn... Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0