Framtiden ser ljusut =)

Nu är det redan mars, våren närmar sig med stora steg. =) skönt det, vill ha sol och värme. Slippa alla kläder, vilket skulle underlätta mycket. 

I måndags flyttade Jenny här ifrån till eget, så nu bor vi här som en egen lite familj =) Så nu behövs bara lite inköp till Zackes rum, men vill nog tapetsera om först ! Vill ha en ljusare färg där inne, sen sätta upp Nalle Puh stickers som en bård runt om i rummet. I stället för en massa tavlor .Det blir nog bra när allt är klart, så som vi vill ha det !

Lilla plutten har varit sjuker ;/ haft feber och hosta, men nu har det blivit bättre. Skönt det för honom, synd om honom när han är sjuk och gnällig. Som tur är att han sov största delen av dagarna.



Har funderingar på att gå till Ikano och göra lite inköp, skulle behöva lite lampor, tavlor, ljus, krukor och en massa annat egentligen. Men får ta lite i taget. Man är ju inte gjord av pengar dirket, även fast man önskade. Skulle vilja ha så mycket pengar som möjligt så man kunde köpa allt nytt, sen kunde dom få tillbaka pengarna som är över. Men så funkar det ju tyvärr inte :/ Så då blir det att spara spara spara och ta lite i taget i stället. Fördelen med det är ju att man få handla ofta =) hehe.



Satt precis och läsa  Maries och Charlottes bloggar och jag är fan riktigt stolt över er tjejer, att ni verkligen har vilja där. Jag ska fan se om jag hittar den med. Jag och Jennie ska nog sätta fart och träna när hon är frisk.

Stackars tjej hon har varit sjuk många gånger detta år, först snuva och feber, sen gick dte över till maginflensa, sen feber igen och nu åter igen feber och hosta. Vi är ändå bara inne i tredje månaden på året som precis började. Lider med dig vännen.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0