Medina - Sagoland (8)

Idag har vi varit på BVC, plutten fick sina andra vaccinations sprutor. Det gick jätte bra och det verkar inte som det blir feber. Förra gången var han ju hängig ganska snart efter sprutan. Men inte denna gång. Hoppas på att han håller sig pigg när kusinen kommer på besök. Kusinen Hilma kommer hit och ska bara här ett tag utan sin mamma och pappa.


Annars i dag så har vi inte gjort så mycket, städat hela lägenheten nästan. Har kvar badrum och lilla toalett och det blir städat imorgon. Sen så är det fin fint i lägenheten.
Har även ringer och felanmält ett par saker idag:
  - Tvättstugan.

  - Ytterdörren.
  - Datarums dörren.
  - Köks golvet.
Det gick fort med att få datarumsdörren fixad. Han ringde väl en halvtimme efter att jag hade fel anmält det. Så fort ska det gå. Men vi fick i alla fall en ny dörr. Han som bytte såg även att samma sak höll på att hända med badrums dörren. Men han kunde inte byta den så det blir att felanmäla den med snart  (Y)

Tilda ringde förut ifrån jobbet. Det blir fyra veckors jobb för mig i sommar om Tobbe kan byta en vecka med sin föräldraledighet. För den veckan han börjar jobba igen ska ja jobba. Om han inte kan kanske Marie byta vecka. Det ordnar nog sig. Skönt att få jobba lite iallafall. Så inte båda går hemma hela sommaren.

   

  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0