Lååååååååångfredagen

Får börja med att gratulera Nadja på hennes 17års dag. Stort grattis


Snart är denna dag över, sitter i tv soffan och kollar på Talang. Zackarias har precis somnat. Dagen idag började men en del plock. Fortsätte ner till källarnen för att ta hand om översvämingen som har varit där nere. Passa på att tömma skiten när en contiener står på gården. Så nu är allt borta. Allt skit, känns underbart. Vart verkligen inte mycket kvar.

Sen var det bara upp och hoppa i ett bad, självklart följde Zackarias med i. Den lilla fisk han är =) Efter massa plask och ett väldigt blött badrum så gick vi upp. Hade ju en smörgåstårta att garnera med.  Mycket på schemat idag. Efter jag hade gjort klart min smörgåstårta så klädde jag på Zackarias. Måste passa på att gå ut och leka när det är så fint väder som det är och han tycker det är så roligt att vara ute nu när alla snö är borta. Lite lättare för honom att röra sig. Roligt att se honom ha roligt och inte bara vilja gunga. Skönt att våren närmare sig med stora steg.



 
När vi väl vara inne igen kom Jennie, Sonny och Nellie förbi. Dom ville med ha smörgåstårta. Det var något som Zackarias inte tyckte om iaf. Tråkigt. Men det är inte så svårt att ordna något annat till honom dom få gångerna man äter det.


Mammas busunge!


Ha en fortsatt bra helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0