Lördag 17 April 2010

Snart är maj här, tiden går jätte fort. Nästa helg är det ju valborg, fira in våren. Då ska det verkligen blir vår och sommar. För inget roligt att vakna imorse och se det lite halvklart ute, men det kan ju ändra på sig. Det såg vi rätt bra igår. Fast det blir inomhus för oss idag med. Zackarias har ju sin " kvällsfeber", hög feber på kvällarna men inget på dagarna. Fast idag hostar han lite mer, så började dagen med hostmedecin. Nu är det full fart på honom att busa, som vanligt. Får se hur det blir ikväll.

Hände inte allt för mycket igår, träffade min jobbcoach på stan över en lite lunch och vi pratade mycket om interjuv frågor. Kom även in en del på posetiva och negativa egenskaper som man kan ha med i personligtbrev eller under en interjuv. Jag tycker sånt är lite svårt, i alla fall negativa. Inget kul att prata om det negativa och det finns ju negativa saker som ändå är posetiva.
Annars var det en del städning och sånt här hemma, så nu är det rent och fint. Spenderade min kväll med att sitta vid datorn och spela lite när Zackrias vill somnade med sin bok som vi läste.
Tycker det är så roligt att han vill läsa nu när vi ska gå och sova, försökte igår utan för att han vara så trött. Men då pekade han på sin bok.

Idag blir det inte allt mycket, massa bus och lek för att få dagen att gå.
Nää nu vill Zackarias ha något ska gå och hjälpa honom.
Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Elle, det är inte valborg nästa helg utan nästnästa :) Tror du ligger lite före alla andra :) haha! Puss

2010-04-17 @ 20:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0