Stenar!

Nyss hemkommen ifrån att hämtat Zackarias ifrån dagmamman. Vi har börjat med att han ska gå hem, vilket han gärna vill också. Men efter en bit ramlade han och skulle åka vagne. Då passade jag på att ta vägen över grusstigen. Då han självklart skulle gå igen. tror vi hade ett 20 tal stenar i vagnen innan vi kom igenom den korta stigen. Men han hade roligt. Så roligt att han slockande direkt när vi kom hem. =)

Har inte hänt allt för mycket sen sist. Förutom att det var fullt hus i lördags. Det var taco mys för 11 person istället för 5. Men det är mysigt. Barnen tycker det är roligt framför allt. Sen fick vi ju en sovandes gäst till. Lilla Alfons ville också vara kvar, vilket han självklart fick. Så det var mysigt.



    

Måndags så var vi ju hos läkaren och gjorde ultraljud på Zackarias     njurar. Zackarias var jätte duktig kille och sa inget om det. Inte för att det gör ont eller något sånt, men kanske mer obehagligt och kladdigt. Men inte ett ljud. Men nu får vi vänta 1 - 2 veckor innan vi får veta på något svar. Hoppas på det bästa.
Det var även en promenad hem efter sjukhuset med älsklingen och även Jennie och Nellie som hade oss sällskap dit.

 

Igår vart det en promenad ner till stan med Jennie och Nellie. Jennie skulle hämta ut biljetter som vi aldrig gjorde och även träffa Robin Tristan och Lina på en fika. Vilket slutade med att alla vi gick hem hit och barnen lekte lite. Kul för dom. Kul att träffa dom igen, det var länge sen nu.

 

Idag blir det inte så mycket, Markus skulle tydligen komma hit. Men när vet jag inte. Återstår och se. Annars blir det nog en runda utomhus lek idag. Var ett tag sen nu. Kanske skulle passa på att sova lite lunch med Zackarias. Känner att ögonlocken är lite tunga. Det får nog bli så.
Kanske hör sen.

 

     



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0