Tiden.

Har verkligen inte lagt någon tid till att blogg ett tag nu. Kanske dax att ta upp det nu igen, när vardagen börjar komma i ordning och alla rutiner är på plats.
En väldigt stor del av dagen går ju åt att mata mitt lilla matvrak, äta det gör hon verkligen och så har hon ett så stort tuttbehov. Men napp funkar ju inte,ingen av sorterna vi har. Så bröstet får duga åt henne. Fast det börjar bli mycket bättre, hon börjar få in mer " regelbundna" tider som hon är på. Vilket uppskattas. Allt går verkligen jätte bra med Saga och Zackarias, han är verkligen en stolt storebror vilket känns jätte skönt!

I onsdags hade Zackarias sin första dag hos dagmamma igen efter ett upphåll på 8½ vecka, hade mina aningar om att det skulle bli lite ledsamt för hans del när mamma och Saga skulle gå igen. Men det var inga problem, han sprang in som vanligt och satte sig och lekt, inte ens hejdå kram/puss fick man. Så det var riktigt skönt.
Han är så stolt att han vissar upp Saga för sin lek kamrater.

Helgen som var har vi varit barnvakt åt Wilma, Tyra och Alfons. Så det har varit röj här hela helgen, men riktigt trötta barn på kvällarna. Vilket är en för del. En massa bus och jäkelskap vart det med. Men det blir det ju lätt med lite äldre barn vilket man få räkna med. Zackarias har verkligen haft det kul med sina kusiner. Men det bästa var nog när dom sjöng SingStar vilket Zackarias älskar att göra. Kanske är en lite rockstjärna vi har:P


Kanske dax att sätta sig och göra en ny header med. Har ju fått min dator att fungera nu igen tack vare Toni så nu kanske man fixa lite med det ikväll när barnen sover. Så kanske dyker upp något nytt snart här. Vi får se.
Nu ska ja fixa lite innan vi ska till BVC och sen hämta brorsan hos dagmamman.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0